Παναρισμενα φιλετα ψαριου στο φουρνο
500γρ. φιλετο ψαριου της αρεσκειας σας (γλωσσα,περκα,μπακαλιαρος,πανγκασιους κ.α)
1 πακετο φρυγανιες σε σκονη
2 αυγα χτυπημενα με λιγα μυρωδικα (παπρικα,ριγανη,πιπερι)
Αλατι
Ξεπαγωνουμε στο ψυγειο απο το προηγουμενο βραδυ τα φιλετα. Τα σκουπιζουμε καλα για να απορροφηθει το νερο τους. Τα αλατιζουμε καλα,τα βουταμε ενα ενα στο μπωλ που εχουμε βαλει το μειγμα των αυγων με τα μυρωδικα και μετα στην τριμμενη φρυγανια. Στρωνουμε αντικολλητικο χαρτι σε ενα ταψι,το λαδωνουμε καλα με ενα πινελο,τοποθετουμε τα φιλετα το ενα διπλα στο αλλο,τα ραντιζουμε με λιγο λαδι και τα ψηνουμε στη δευτερη θεση του φουρνου απο πανω,στους 200-220 βαθμους μεχρι να ροδισουν για περιπου 15′.
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες