Φιλετα ψαριου πανέ στο φουρνο

Παναρισμενα φιλετα ψαριου στο φουρνο

500γρ. φιλετο ψαριου της αρεσκειας σας (γλωσσα,περκα,μπακαλιαρος,πανγκασιους κ.α)
1 πακετο φρυγανιες σε σκονη
2 αυγα χτυπημενα με λιγα μυρωδικα (παπρικα,ριγανη,πιπερι)
Αλατι
Ξεπαγωνουμε στο ψυγειο απο το προηγουμενο βραδυ τα φιλετα. Τα σκουπιζουμε καλα για να απορροφηθει το νερο τους. Τα αλατιζουμε καλα,τα βουταμε ενα ενα στο μπωλ που εχουμε βαλει το μειγμα των αυγων με τα μυρωδικα και μετα στην τριμμενη φρυγανια. Στρωνουμε αντικολλητικο χαρτι σε ενα ταψι,το λαδωνουμε καλα με ενα πινελο,τοποθετουμε τα φιλετα το ενα διπλα στο αλλο,τα ραντιζουμε με λιγο λαδι και τα ψηνουμε στη δευτερη θεση του φουρνου απο πανω,στους 200-220 βαθμους μεχρι να ροδισουν για περιπου 15′.

Ελένη Μακροδημήτρη
Ελένη Μακροδημήτρη

Με λένε Ελένη Μακροδημήτρη, είμαι παντρεμένη και έχω δυο μικρούς γιους, το Γρήγορη και το Γιάννη. Η σχέση μου με τη μαγειρική μετράει πολλά χρόνια. Από μικρό παιδάκι σχεδόν. Περνάω πολλές ώρες καθημερινά στην κουζίνα μου κάνοντας πράξη τις σκέψεις μου. Η μαγειρική και η ζαχαροπλαστική είναι έμπνευση και δημιουργία... Ότι γίνεται με αγάπη και ηρεμία πετυχαίνει πάντα!!


Close