Γεμιστα με πιπεριες φλωρινης ντοματινια και φετα
10 πιπεριες φλωρινης
6-7 κουτ.σ ρυζι καρολινα
1 καροτο μεγαλο
1 κρεμμυδι
1 κ.σ ξερο δυοσμο
1 κουτι χυμο ντοματας
1 ποτηρι λαδι
10 ντοματινια
200γρ φετα
Πλενουμε τις πιπεριες,κοβουμε τα καπακια τους και τις αδειαζουμε απ’τα σπορια.
Σε μια κατσαρολα βαζουμε λιγο λαδι κ σωταρουμε το τριμμενο κρεμμυδι κ καροτο.Προσθετουμε το ρυζι,το μισο χυμο ντοματας,αλατι,πιπερι,δυοσμο κ λιγη ζαχαρη.Τα ανακατευουμε καλα κ μετα κατεβαζουμε απ’τη φωτια.
Γεμιζουμε τις πιπεριες με τη γεμιση και τις βαζουμε στο ταψι.Ριχνουμε απο πανω τα ντοματινια κομμενα στα δυο,1 ποτηρι λαδι το υπολοιπο μισο χυμο ντοματας αλατι πιπερι,1 ποτηρι νερο κ πασπαλιζουμε με τη φετα κ λιγη ριγανη. Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους για περιπου 1 1/2 ωρα.
Χωρις τη φετα ειναι νηστισιμα!!
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες