Καβουροσαλάτα με γιαούρτι για πολλές βουτιές

Η λεπτή γεύση της καβουρόψιχας σε μια υπέροχη δροσερή σαλάτα που γίνεται πολύ εύκολα και γρήγορα.

Υλικά
(για 4 άτομα)

250 γρ. ψίχα καβουριού ή σουρίμι (απομίμηση καβουριού)
2 κ.σ. γιαούρτι
2 κ.σ. μαγιονέζα
5 κ.σ. καλαμπόκι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
χυμό από 1 λεμόνι
αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Δείτε ακόμη Καβουρομακαρονάδα

Εκτέλεση
1. Ψιλοκόβουμε όλα τα υλικά και τα ρίχνουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Ανακατεύουμε καλά με το ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού. Αλατοπιπερώνουμε.
2. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με τη μαγιονέζα.
3. Προσθέτουμε τη σος γιαουρτιού στο πρώτο μπολ και ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθεί. Πριν τη σερβίρουμε, βάζουμε το μπολ σκεπασμένο στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα ώστε να ενωθούν καλά οι γεύσεις.

Δείτε εδώ όλες τις συνταγές μας

Πηγή: arttable.gr

Close