Κεφτεδάκια νησιώτικα με κιμα και βραστη πατάτα

Φτιάχνουμε απίθανα κεφτεδάκια νησιώτικα με κιμά και βραστή πατάτα !!!

Υλικά

1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά από ελιά
500 γρ πατάτες βρασμένες
1 φλιτζάνι του τσαγιού τυρί κεφαλογραβιέρα
3 κρεμμύδια μεγάλα τσιγαρισμένα με λίγο βούτυρο
1 σκελίδα σκόρδο
2 αυγά
1 φέτα ψωμί στεγνή
1 κουταλιά σούπας σπασμένο κόλιανδρο , 3 κουταλιές σούπας μαϊντανό
αλάτι πιπέρι λίγο ελαιόλαδο
Αλεύρι για το αλεύρωμα αραβοσιτέλαιο για το τηγάνισμα.

Δείτε ακόμα: Κεφτεδάκια με βρώμη (4 μονάδες)

Κεφτεδάκια νησιώτικα με κιμα και βραστη πατάτα

Δείτε ακόμα: Πεντανόστιμα κεφτεδάκια μακαλο ♥️

Εκτέλεση

Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί, αφήστε στο ψυγείο για μισή ώρα, κάντε μπαλάκια αλευρώστε τα και τηγανίστε τα σε βαθύ σκεύος και σε μπόλικο αραβοσιτέλαιο.
Συνοδέψτε με πατάτες τηγανητές.

Η συνατγη είναι από την εκπληκτικη κλειστη ομάδα στο facebook: οι χρυσοχερες-ηδες της κ. Gogo Samiou

Close