Κοτόπουλο με κρέμα γάλακτος ,μουστάρδα και κάρυ! Ενα πεντανόστιμό φαγάκι που θα λατρέψετε
Υλικά
2 στήθη κοτόπουλου
μισή κονσέρβα μανιτάρια
1 κρεμμύδι
1/2 ποτήρι άσπρο ξηρό κρασί
300ml κρέμα γάλακτος
2 κουταλιές γαλλική μουστάρδα
2 – 3 κ.σ. βούτυρο για το σωτάρισμα
ξερό μαιντανό
αλάτι-πιπέρι, 1/2 κουταλάκι του γλυκού κάρυ
Εκτέλεση
Κόβουμε το κοτόπουλο σε κύβους και το σωτάρουμε στο βούτυρο.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και τα μανιτάρια σε φέτες.
Σβήνουμε με το κρασί κι αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοολ.
Προσθέτουμε τη μουστάρδα,το κάρυ και στο τέλος την κρέμα γάλακτος.
Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα.
Πριν κατεβάσουμε απο τη φωτιά ρίχνουμε το μαϊντανό.
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες