Υλικά
1 πακέτο λαζανακι
2 μικρές κρέμες γάλακτος
200 γραμ Φιλαδέλφεια
100 γραμ φέτα
μια κούπα κίτρινο τυρί
μια συσκευασία μανιτάρια
μια συσκευασία μπέικον
1 κουτάλι βούτυρο
αλατι πιπέρι
Εκτέλεση
τα λαζανακια τα βράζετε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας
και ρίχνετε πολύ λίγο ελαιόλαδο στο νερό που βράζουν
για την σως
βάζετε το βούτυρο σε ενα βαθύ τηγάνι
και τα μανιτάρια να σοταριστουν
προσθέτετε το μπέικον
για λίγα λεπτά να πάρει λίγο χρώμα άλλα μην ξεραθεί
μετά ρίχνετε το Φιλαδέλφεια και την φέτα
την κρέμα γάλακτος λίγο αλατι και μπόλικο πιπέρι
τα αφήνετε να βράσουν για μερικά λεπτά να γίνουν ολα μαζί
μια παχύρρευστη σως και μόλις το σβήσετε ρίχνετε την μισή κούπα
κίτρινο τυρί το υπόλοιπο τυρι το ρίχνετε πάνω απο τα λαζανακια οταν τα σερβίρεται !!!!
καλή επιτυχία
Συνταγή από Γιαγιά Μαίρη εν δράση που θα την βρείτε στη σελίδα της στο facebook πατωντας εδω
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες