Yλικά
1 κιλό μανταρίνια μικρά
•1.250 γρ. ζάχαρη
•λίγο λεμόνι
•2 βανίλιες
•2 κούπες νερό
1 φλυτζ.τσαγιού αμύγδαλα
γαρύφαλλα όσα τα μανταρίνια
Δείτε ακόμα: Αφράτο Κείκ Μανταρινιού Νηστίσιμο!
Δείτε ακόμα :Μανταρίνια, τα φρούτα της μακροζωίας!
Εκτέλεση
•Βάζουμε τα μανταρίνια σε νερό μία μέρα να φύγει η πολύ πίκρα τους και στη συνέχεια τα βράζουμε 3 φορές πετώντας το νερό τους μέχρι να δοκιμάσουμε λίγο και να δούμε αν έφυγε η πικράδα τους και αν τσιμπιούντε με το πιρούνι.
•Βάζουμε σε κάθε μανταρίνι από ένα γαρύφαλλο στην μέση
Τα βάζουμε σε κατσαρόλα ρίχνουμε τη ζάχαρη,και τα αμύγδαλα το λεμόνι και το νερό και τα βράζουμε μέχρι να δέσει το σιρόπι.
Σερβίρουμε μαζί με μερικά αμυγδαλάκια από το γλυκό .Καλή επιτυχία !!!!
Ειδήσεις σήμερα
- Ηλιακή καταιγίδα : Έκτακτη ειδοποίηση σε λίγες ώρες θα χτυπήσει την Γη – Πού θα γίνουν μπλακάουτ
- Κλειστά σχολεία αύριο (12/12): Πού δεν θα χτυπήσει κουδούνι
- Χιονονιφάδες στα Νύχια: Το απόλυτο μανικιούρ για τα Χριστούγεννα
- Αστυνομικός της Βουλής : Θέλει διαζύγιο η σύζυγος για να ζήσει ελεύθερη τη ζωή της την ώρα που τα παιδιά δεν τα αναλαμβάνει κανείς συγγενής
- Η Γη της Ελιάς: Ανείπωτη τραγωδία – Νεκρός ο Ισίδωρος