Μιλφέιγ Σοκολάτας με 3 υλικά_

Το πιο εύκολο και νόστιμο μιλφέιγ σοκολάταςμόλις 3 υλικά από τον Δημήτρη Μιχαηλίδη. Νόστιμο και οικονομικό.

Σήμερα ο Δημήτρης Μιχαηλίδης θα μας δείξει πως μπορούμε με μόλις 3 υλικά να φτιάξουμε το πιο νόστιμο και λαχταριστό μιλφέιγ σοκολάτας. Δεν χρειάζονται πολλά υλικά για να φτιάξουμε νόστιμες συνταγές. Αρκεί να έχουμε μεράκι και φαντασία.

Μην το σκέφτεστε λοιπόν. Βάλτε τις ποδιές σας και ετοιμαστείτε να εντυπωσιάσετε την οικογένεια και τους φίλους σας με τις ζαχαροπλαστικές σας ικανότητες. Αυτό το μιλφέιγ σοκολάτας με 3 υλικά γεμίζει το στόμα σας σοκολάτα και νοστιμιά και μπορείτε να το προσφέρετε σαν κέρασμα ή να το απολαύσετε στις υπογλυκαιμίες σας. Δείτε την εκτέλεση της συνταγής:

Μέθοδος Εκτέλεσης

Σπάμε το σφολιατίνια σε ένα μπολ. Ρίχνουμε στο μίξερ το γάλα, την κρέμα στιγμής με γεύση φουντούκι “Mac Magic” και χτυπάμε με το σύρμ9α για 3′.Στρώνουμε 6 πλαστικά ποτήρια μιας χρήσεις, μπολάκια ή γυάλινα ποτήρια.

Δείτε ακόμα Τούρτα μιλφέιγ από την Γκόλφω (βίντεο)

Ρίχνουμε στην βάση λίγα σφολιατίνια, γεμίζουμε με κρέμα, ξανά σφολιατίνια και κρέμα. Γαρνίρουμε με λίγα σφολιατίνια και βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 30′. Βγάζουμε από το ψυγείο και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.

Δείτε αναλυτικά την εκτέλεση της συνταγής παρακάτω:

Μιλφέιγ _Σοκολάτας _με _3_ υλικά_ Μιλφέιγ _Σοκολάτας _με _3_ υλικά_ Μιλφέιγ _Σοκολάτας _με _3_ υλικά_ Μιλφέιγ _Σοκολάτας _με _3_ υλικά_ Μιλφέιγ _Σοκολάτας _με _3_ υλικά_

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr 

Close