Μωσαϊκό με λευκή σοκολάτα
ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο μπισκότα “ΠΤΙ-ΜΠΕΡ” ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ 225 γρ.
115 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
190 γρ. λευκή σοκολάτα
50 γρ. δάκρυα σοκολάτας
15 γρ. σουμάδα (προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Βράζουμε την κρέμα γάλακτος και προσθέτουμε μέσα τη λευκή σοκολάτα. Ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα έως ότου λιώσει καλά η σοκολάτα μας και προσθέτουμε τη σουμάδα.
Σπάμε τα μπισκότα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ, τα προσθέτουμε στο μείγμα μας και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε στο τέλος τα δάκρυα σοκολάτας και δεν ανακατεύουμε πολύ για να μη λιώσουν.
Ανακατεύουμε καλά και στρώνουμε σε μια τριγωνική (προαιρετικά) φόρμα.Αποθηκεύουμε στην κατάψυξη και μετά από 2 ώρες μπορούμε να σερβίρουμε!
Ειδήσεις σήμερα
- Ηλιακή καταιγίδα : Έκτακτη ειδοποίηση σε λίγες ώρες θα χτυπήσει την Γη – Πού θα γίνουν μπλακάουτ
- Κλειστά σχολεία αύριο (12/12): Πού δεν θα χτυπήσει κουδούνι
- Χιονονιφάδες στα Νύχια: Το απόλυτο μανικιούρ για τα Χριστούγεννα
- Αστυνομικός της Βουλής : Θέλει διαζύγιο η σύζυγος για να ζήσει ελεύθερη τη ζωή της την ώρα που τα παιδιά δεν τα αναλαμβάνει κανείς συγγενής
- Η Γη της Ελιάς: Ανείπωτη τραγωδία – Νεκρός ο Ισίδωρος