
ΥΛΙΚΑ
• 1/2 κιλό κάστανα βρασμένα
• 2 γεμάτες κ.σ. ταχίνι με μέλι (αλλιώς συν 1 κ.σ. μέλι)
• 1/2 κούπα τριμμένο καρύδι και επιπλέον για πασπάλισμα
• Τρούφα για πασπάλισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Αφού καθαρίσουμε τα βρασμένα κάστανα τα πολτοποιούμε με τον πολτοποιητή της πατάτας ώστε να κρατήσουν τη γεύση τους.
• Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα πλάθουμε σε μπαλάκια στο μέγεθος της αρεσκείας μας.
• Τα πασπαλίζουμε με το τριμμένο καρύδι ή την τρούφα.