Μόνο 4 υλικά αρκούν για να φτιάξουμε πεντανόστιμους, αφράτους και νηστίσιμους εργολάβους ινδικής καρύδας. ΥΛΙΚΑ • 200 γρ. τριμμένη καρύδα • 3/4 κούπα ζάχαρη άχνη • 1 συσκευασία κρέμα καρύδας (400 ml) • Κερασάκια για διακόσμηση ΕΚΤΕΛΕΣΗ • Σε μια λεκάνη ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από τα κερασάκια. • Στρώνουμε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί. • Με μια σακούλα ζαχαροπλαστικής ή με ένα κουτάλι βάζουμε ποσότητες ίσες με ένα μεγάλο καρύδι από το μείγμα. • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150º C για περίπου 30 λεπτά.