Νόστιμα,μοσχομυριστά και νηστίσιμα κουλουράκια!

Τι χρειαζόμαστε:

1 κιλο αλευρι περιπου
1 ποτηρι χυμο πορτοκαλι
1 ποτηρι ζάχαρη
Το ξύσμα απο 1 πορτοκάλι
1 ποτηρι ηλιελαιο
1 βανιλια
1 μπεικιν

Πώς το κάνουμε:

Σε μπώλ κτυπάμε το αλευρι   με τη ζάχαρη.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά
Αφήνουμε το μίξερ και ζυμώνουμε με το χέρι μας βάζοντας λίγο λίγο το αλεύρι. Όταν η ζύμη δεν κολλά στα τοιχώματα του μπώλ και στα χέρια μας τότε είναι έτοιμη.
Τα πλάθουμε όπως θέλουμε

Νόστιμα,μοσχομυριστά και νηστίσιμα κουλουράκια!

Ψηνουμε στους 180 για 15 με 20 λεπτα αναλογα ποσο ξεροψημενα τα θελουμε.

συνταγη-εκτελεση-φωτογραφια Sophia Fatseas

Close