ΚΟΡΜΟΣ ΒΡΑΣΤΟΣ!
1λιτρο φρεσκο γαλα,
200 γρ κουβερτουρα,
8 κουταλιες της σουπας ζαχαρη,
125 γρ μαργαρινη,
2 κουταλιες της σουπας κακαο,
μια φλυτζανα τσαγιου ανθος αραβοσιτου ή καστερ παουντερ,
λιγο γαλα για να δυαλυσουμε το ανθος αραβοσιτου και το κακαο,
2 πακετα μπισκοτα πτι μπερ,
2 φακελακια Garni Γιωτης,400 ml γαλα για τη σαντιγυ !
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το 1 λίτρο γάλα και αφου ζεσταθει ριχνουμε την κουβερτουρα,τη μαργαρινη,τη ζαχαρη και ανακατευουμε καλα!!!!!Σε ενα μπολακι δυαλυουμε το ανθος αραβοσιτου και το κακαο μεσα σε λιγο γαλα,το προσθετουμε στην κατσαρολα και ανακατευουμε πολυ καλα μεχρι να πηξει!!!!!!!!Κατεβαζουμε απο τη φωτια και προσθέτουμε τα σπασμενα μπισκοτα!!!!!!!!!!Βαζουμε το μιγμα σε ενα ταψακι και το αφηνουμε να κρυωσει καλα!!!!!!!!Ετοιμαζουμε τη σαντιγυ και στρωνουμε πανω στον κορμο!!!!!!!Πασπαλιζουμε με τριμμένη κουβερτουρα!!!!!!!!!!
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες