Υπέροχο, παγωμένο στη κατάψυξη, σοκολατένιο γλύκισμα πανεύκολο και γρήγορα στη κατασκευή του.
- κουβερτουρα 170 γρ.
- τυρί κρέμα 450 γρ.
- ζαχαρούχο γάλα 397 γρ.
- σαντιγί 1 φλ. τσαγιού
Για την γέμιση
Μια εύκολη συνταγή για ένα υπέροχο, λαχταριστό γλυκό, με τραγανή βάση με μπισκότα όρεο αφράτη παγωμένη μους σοκολάτας, γαρνιρισμένη με φλούδες σοκολάτας για τους λάτρεις της σοκολάτας και όχι μόνο.
Υλικά συνταγής
Για τη βάση:
12 μπισκότα σοκολάτας γεμιστά Παπαδοπούλου, θρυμματισμένα σε σκόνη στο μούλτι
1/4 φλ. τσαγιού βούτυρο, λιωμένο
Για τη γέμιση:
170 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα ΙΟΝ (120 γρ. σε κομματάκια + 50 γρ. ολόκληρη χωριστά)
450 γρ. μαλακό τυρί κρέμα τύπου (Philadelphia) σε θερμοκρασία δωματίου
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα (397 γρ.) ζαχαρούχο γάλα
1 φλ. τσαγιού σαντιγί
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο: thessalonikiartsandculture.gr
Ειδήσεις σήμερα
- Ηλιακή καταιγίδα : Έκτακτη ειδοποίηση σε λίγες ώρες θα χτυπήσει την Γη – Πού θα γίνουν μπλακάουτ
- Ζώδια : Πανσέληνος Δεκεμβρίου 2024 – Πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια
- Αστυνομικός της Βουλής: Η ψυχιατρική εξέταση της συζύγου του
- Χριστουγεννιάτικος κορμός με λευκή σοκολάτα και BAILEY’S
- Η Γη της Ελιάς: Ανείπωτη τραγωδία – Νεκρός ο Ισίδωρος