Παγωμένο σοκολατένιο γλύκισμα με ζαχαρούχο γάλα χωρίς ψήσιμο!

Υπέροχο, παγωμένο στη κατάψυξη, σοκολατένιο γλύκισμα πανεύκολο και γρήγορα στη κατασκευή του.

Μια εύκολη συνταγή για ένα υπέροχο, λαχταριστό γλυκό, με τραγανή βάση με μπισκότα όρεο αφράτη παγωμένη μους σοκολάτας, γαρνιρισμένη με φλούδες σοκολάτας για τους λάτρεις της σοκολάτας και όχι μόνο.

Υλικά συνταγής

Για τη βάση:
12 μπισκότα σοκολάτας γεμιστά Παπαδοπούλου, θρυμματισμένα σε σκόνη στο μούλτι
1/4 φλ. τσαγιού βούτυρο, λιωμένο

Για τη γέμιση:
170 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα ΙΟΝ (120 γρ. σε κομματάκια + 50 γρ. ολόκληρη χωριστά)
450 γρ. μαλακό τυρί κρέμα τύπου (Philadelphia) σε θερμοκρασία δωματίου
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα (397 γρ.) ζαχαρούχο γάλα
1 φλ. τσαγιού σαντιγί

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο: thessalonikiartsandculture.gr

Close