Υλικά:
- κρεμα γαλακτος 600 γραμμάρια κρύα 35% λιπαρά
- πραλίνα 400 γραμμάρια σοκολάτας
Για το στόλισμα (προαιρετικά):
- σιρόπι Κατά βούληση σοκολάτα
Παγωτό πραλίνα με δύο υλικά από τον Παναγιώτη Παπαδάκη. Δεν κρυσταλλώνει και είναι πεντανόστιμο.
Δείτε ακόμα Κρέπες με μερέντα και παγωτό
Το παγωτό τρώγεται τέλεια το Καλοκαίρι και ειδικά τώρα που ξεκίνησε και η ζέστη. Σήμερα λοιπόν ο Παναγιώτης Παπαδάκης, ετοίμασε για εμάς ένα πεντανόστιμο και πανεύκολο οικονομικό παγωτό πραλίνα με δυο υλικά , αφράτο που δεν κρυσταλλώνει . Τα παιδιά θα το λατρέψουν.

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για το παγωτό πραλίνα με δυο υλικά :

INGREDIENTS
600 g cold whipping cream 35% fat 400 g chocolate praline spread
GERMAN
ZUTATEN
600 g kalte Schlagsahne 35 % Fett 400 g Schokoladen-Pralinenaufstrich
5′ Χρόνος Εκτέλεσης
6 ώρες Χρόνος Αναμονής
1 Λίτρο
Εκτέλεση για το παγωτό πραλίνα με δυο υλικά
Σε ένα μπολ ρίχνουμε την κρύα κρέμα γάλακτος και την χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να σχηματιστούν κορυφές. Προσθέτουμε το άλειμμα πραλίνα σοκολάτας και συνεχίζουμε να χτυπάμε για ακόμη 2-4 λεπτά. Ρίχνουμε το μείγμα σε μια φόρμα 13χ32 εκ. και προσθέτουμε από πάνω έξτρα πραλίνα.

Με ένα ξυλάκι κάνουμε ελαφρές κινήσεις να κάνει σχέδια η πραλίνα στο παγωτό. Σκεπάζουμε με μια μεμβράνη και βάζουμε το παγωτό στην κατάψυξη για 6 ώρες. Πριν το σερβίρουμε το αφήνουμε για 10 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου.
Δείτε ακόμα Παραδοσιακό παγωτό φιστίκι
Το παγωτό είναι πεντανόστιμο πολύ μαλακό και μπορείτε να το στολίσετε με σιρόπι σοκολάτας με ξηρούς καρπούς ή με ότι άλλο σας αρέσει!! Τα παιδιά σας θα το λατρέψουν!! Καλή σας επιτυχία!!

Δείτε το βίντεο εδώ:
Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ
Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr