Υλικά
2 κομμάτια σολομό
1/2 πακέτο τυρί Φιλαδέλφεια
1 κουταλιά της σούπας φρυγανιά
Το ξύσμα από ένα λεμόνι
Το πράσινο μέρος από ένα φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
3 κουταλιές της σούπας λάδι
1 κουταλιά της σούπας λεμόνι
Δείτε ακόμα: Φιλέτο σολομού στη λαδόκολλα με τυράκι,ντομάτα και κρεμμύδια
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε μισό ποτήρι νερό, το λάδι, το χυμό λεμονιού, το σολομό και τον βράζουμε για 10 λεπτά γυρίζοντας και από τις 2 πλευρές . Κατόπιν τοποθετούμε τα κομμάτια σε ένα μικρό ταψί, αλατοπιπερώνουμε, σκεπάζουμε με τυρί Φιλαδέλφεια, πασπαλίζουμε με τη φρυγανιά, με το ξύσμα λεμονιού, το κρεμμύδι και ρίχνουμε γύρω από το ψάρι το ζουμί στο οποίο το βράσαμε νωρίτερα. Το τοποθετούμε στο φούρνο σε δυνατό γκριλ για 5 λεπτά και το πιάτο μας είναι έτοιμο.
Δείτε ακόμα: Πεντανόστιμο ψαρακι με λαχανικα στο φουρνο
Ειδήσεις σήμερα
- Ηλιακή καταιγίδα : Έκτακτη ειδοποίηση σε λίγες ώρες θα χτυπήσει την Γη – Πού θα γίνουν μπλακάουτ
- Κλειστά σχολεία αύριο (12/12): Πού δεν θα χτυπήσει κουδούνι
- Χιονονιφάδες στα Νύχια: Το απόλυτο μανικιούρ για τα Χριστούγεννα
- Αστυνομικός της Βουλής : Θέλει διαζύγιο η σύζυγος για να ζήσει ελεύθερη τη ζωή της την ώρα που τα παιδιά δεν τα αναλαμβάνει κανείς συγγενής
- Η Γη της Ελιάς: Ανείπωτη τραγωδία – Νεκρός ο Ισίδωρος