Πιλάφι με συκωτάκια πουλιων κανέλα,σταφίδες και κουκουνάρι!!!

Υλικά!!

2 κούπες κίτρινο ρύζι
450 γρ συκωτάκια πουλιών σε μικρά κομματάκια
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1/2 κούπα κρασί
1/4 του γλυκού κανέλα
1/2 κούπα σταφίδες
1/2 κούπα κουκουναρόσπορος
1/2 φλιτζ του καφέ λάδι
3 κουτ σούπας κονιάκ
4 κούπες νερό
1 κύβο κότας
1/2 κούπα άνηθο ψιλοκομμένο και λίγο για το σερβίρισμα
αλάτι πιπέρι φρεσκοτριμμένο

 

Εκτέλεση

Σε κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι το κρεμμύδι και τα συκωτάκια…Τσιγαρίζουμε καλά κ ρίχνουμε τον κουκουναρόσπορο και τις σταφίδες …Σβήνουμε με το κρασί…ρίχνουμε την κανέλα το αλάτι το πιπέρι τον άνηθο…Προσθέτουμε το ρύζι το νερό και την κνορ…Χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε να ψηθεί!!….Βάζουμε σε φόρμα κ ξεφορμάρουμε..!!!

 

Η συνταγη είναι από την εκπληκτική κλειστή ομάδα στο facebook: “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ” της κ. Gogo Samiou

Close