Πολύ αφράτο κέικ με παγωτό!

Βάζουμε 4 αυγά από θερμοκρασία δωματίου, 1 βανίλια, 250 γραμμάρια ζάχαρη να αφρατέψουν Στην συνέχεια προσθέτουμε 250 γάλα φρέσκο χλιαρό 220 γραμμάρια σπορέλαιο 300 γραμμάρια αλεύρι και 1 μπέικιν παουντερ

Οπότε το τοποθετούμε σε βουτυρωμένο ταψάκι και το ψήνουμε.στους 180 βαθμούς προθερμασμένο φούρνο αντιστάσεις για 25 λεπτά!!! Όταν κρυώσει καλά ρίχνουμε πάνω παγωτό στο οποίο μέσα προσθέτουμε η μπισκότα θρυμματισμένα σοκολάτας,η τριμμένη σοκολάτα!!!!!

Tzeni Tsanaktsidou‎”ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.