Κόβουμε μικρά ντοματίνια η κανονική ντομάτα και ψήνουμε για 2 με 2 1/2 ώρες στους 120-150 βαθμούς μέχρι να φύγουν όλα τα υγρά τους.
Δείτε ακόμα: Αλμυρά κεκάκια με τυριά, ελιές και λιαστές ντομάτες
Της αφήνουμε να κρυώσουν εντελώς και ετοιμάζουμε βαζάκια με λάδι,σκόρδο,πιπέρι κόκκους και βασιλικό ή ότι άλλο μυρωδικό σας αρέσει.
Δείτε ακόμα: Υπέροχα Muffins με κιμά κοτόπουλο και βρώμη
Υπέροχες λιαστές ντομάτες για τις χειμωνιάτικες σαλάτες η φαγητά!!!
Συνταγή από Athena Kousta-ΟΙ χρυσοχερες-ηδες
Ειδήσεις σήμερα
- Άγιος Έρωτας : Ο άντρας και η κοπέλα που βλέπει στον ύπνο της η Σοφία είναι ο πατέρας της και η αδερφή του Πατήρ Νικόλαου
- Νίκος Γαλανός : Το Πρόβλημα υγείας και ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε από την Γη της Ελιάς
- 20 ιδιαίτερες συνταγές για αφράτο σπιτικό ψωμί στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι
- Χριστούγεννα 2024 : 3+1 μαγικά Χριστουγεννιάτικα Χωριά στην Ελλάδα παράδεισος για τα παιδιά
- Κόκκινα νύχια : Ιδέες με το πιο festive χρώμα όλων των εποχών σε όλες τις αποχρώσεις