Υλικά παντεσπάνι
130 γραμμάρια αλεύρι,
130 γραμμάρια ζάχαρη,
30 γραμμάρια κακάο,
4 αυγά,
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν!
Ρίχνουμε σε.δόσεις το κακάο με το αλεύρι και ανακατεύουμε με.σπάτουλα απαλά!
Αδειάζουμε σε.βουτυρωμένη φόρμα και ψήνουμε.για 25 λεπτά στους 180 βαθμούς!!
Σιρόπι
150 γραμμάρια.ζάχαρη,
150 γραμμάρια νερό:
Το βράζουμε.2 λεπτά!
Κρέμα φράουλα έτοιμη Γιώτης
Γκαρνί 2 σακουλάκια
Τα χτυπάμε.
Φράουλες λίγο μεγάλες
Συναρμολόγηση
:Κόβουμε το παντεσπάνι στα δυο και τοποθετούμε το σιρόπι,βάζουμε στο πρώτο πάτο την χτυπημένη φράουλα και το κλείνουμε με.το άλλο πάτο παντεσπανιού!
Γύρω και πάνω βάζουμε σαντιγί!
Στα πλαγιά ψιλοκομμένη κουβερτούρα με.λίγο ψιλοκομμένο ξηρό καρπό και τέλος.κόβουμε της.φράουλες.και της.ανάποδο γυρίσουμε βάζοντας τες μέσα σαντιγί,από πάνω πάλι την γωνία.φράουλα και.λίγο σαντιγί!
Με οδοντογλυφίδα σχηματίζομαι το πρόσωπο βουτώντας την σε σοκολάτα λιωμένη!!
Tzeni Tsanaktsidou
Ειδήσεις σήμερα
- Άγιος Έρωτας : Ο άντρας και η κοπέλα που βλέπει στον ύπνο της η Σοφία είναι ο πατέρας της και η αδερφή του Πατήρ Νικόλαου
- Νίκος Γαλανός : Το Πρόβλημα υγείας και ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε από την Γη της Ελιάς
- 20 ιδιαίτερες συνταγές για αφράτο σπιτικό ψωμί στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι
- Χριστούγεννα 2024 : 3+1 μαγικά Χριστουγεννιάτικα Χωριά στην Ελλάδα παράδεισος για τα παιδιά
- Κόκκινα νύχια : Ιδέες με το πιο festive χρώμα όλων των εποχών σε όλες τις αποχρώσεις