ΣΚΟΡΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑ μέ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ … 🙂 !
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ:
500 γραμ. σπαγγέτι .. (1 πακέτο) ..
1 φλ. καφέ καλό ελαιόλαδο
6 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες ή περασμένες από τό ειδικό εργαλείο πολτοποίησης σκόρδου γιά περισσότερο άρωμα
Παρμεζάνα ή κεφαλοτύρι γιά τό σερβίρισμα
Αλάτι – πιπέρι – ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ τής ΣΥΝΤΑΓΗΣ:
Bράζουμε τό σπαγγέτι σέ άφθονο, κοχλάζον αλατισμένο νερό γιά 4 – 5 λεπτά. Στραγγίζουμε καί αφήνουμε στήν άκρη.
Σέ πλατιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε τό ελαιόλαδο καί σοτάρουμε τά ντοματίνια μέ τό σκόρδο γιά δύο λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε,
προσθέτουμε τό σπαγγέτι καί ανακατεύουμε καλά.
Σερβίρουμε μέ τήν παρμεζάνα ή τό κεφαλοτύρι, μέ φρεσκοτριμμένο πιπέρι καί ρίγανη.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Γιά περισσότερο άρωμα, μπορούμε νά προσθέσουμε βασιλικό, δυόσμο ξερό ή φρέσκο καί φρέσκο φασκόμηλο.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ … ! ! !
Απο την φανταστική σελίδα Γευστικά Ταξείδια – Delicious Trips
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες