Αυτά τα γλυκάκια με πραλίνα σοκολάτας θα τα λατρέψετε – Χρειάζονται μόνο 3 υλικά

Σοκολατάκια πραλίνας με 3 υλικά .Υπέροχα σοκολατάκια με πραλίνα σοκολάτας που λιώνει στο στόμα. Τα φουντούκια έρχονται να απογειώσουν την γεύση και να κάνουν αυτά τα σοκολατάκια ακόμη πιο νόστιμα.

Βρήκαμε το ιδανικό κέρασμα για το παιδικό party, για τις γιορτές του σπιτιού σας και όχι μόνο. Μπορείτε να τα φτιάξετε μόνο και μόνο για εσάς και την οικογένειά σας! Μπορείτε να τα δώσετε σε κάποια επίσημη δεξίωση της οικογένειάς σας. Είναι καλύτερα και από του ζαχαροπλαστείου.

Δείτε ακόμα Ατομικά γλυκά ψυγείου με φράουλες, σαντιγί και πραλίνα φουντουκιού

Μία πανεύκολη συνταγή με τρία μόνο απλά υλικά μπορούν να δημιουργήσουν ένα κέρασμα πιο νόστιμο και από αυτό που θα αγοράσετε από μεγάλα ζαχαροπλαστεία. Δείτε την συνταγή παρακάτω:

Εκτέλεση

Στην αρχή αλείφουμε τις μικρές φόρμες μας με την μισή λιωμένη κουβερτούρα και τις βάζουμε στο ψυγείο για πέντε λεπτά. Στην συνέχεια γεμίζουμε τις φόρμες μέχρι την μέση με την νουτέλα και βάζουμε στο ψυγείο τα γλυκάκια μας για ακόμη πέντε λεπτά.

Λιώνουμε την υπόλοιπη κουβερτούρα και γεμίζουμε μέχρι πάνω τις φόρμες μας με τα φουντούκια. Αφήνουμε τα γλυκάκια μας στο ψυγείο για τριάντα λεπτά και είναι έτοιμα για κέρασμα. Καλή επιτυχία και καλή όρεξη!

Tips

Οι θήκες που θα χρησιμοποιήσουμε θα είναι μίας χρήσεως.

Σοκολατάκια πραλίνας με 3 υλικά Σοκολατάκια πραλίνας με 3 υλικά

Την συνταγή την βρήκαμε από την φίλη μας Panagiota Kiriakou

στην αγαπημένη μας ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr 

 

Close