ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ
300 γραμμάρια μπισκότα OREO
1/2 κούπα βούτυρο
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
1 συσκευασία κουβερτούρα γάλακτος (170 γραμμάρια)
150 ml κρέμα γάλακτος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε με το λιωμένο βούτυρο.
Τοποθετούμε σε ταψάκι στο οποίο έχουμε στρώσει χαρτί ψησίματος και τα πιέζουμε ώστε να δημιουργηθεί η βάση.
Βάζουμε στο ψυγείο για 10 λεπτά.
Φτιάχνουμε την κρέμα λιώνοντας την κουβερτούρα στο φούρνο μικροκυμάτων και ανακατεύοντας την καλά με την κρέμα γάλακτος.
Ρίχνουμε την κρέμα πάνω στη βάση και τοποθετούμε πάλι στο ψυγείο για τουλάχιστον μια ώρα.
Τη βγάζουμε από το ταψάκι και τη στολίζουμε με κομμένα μπισκότα και σταγόνες σοκολάτας
Eleni Petrakopoulou-οι χρυσοχερες-ηδες
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες