Υλικά :
500 γρ. βίδες
300 γρ. κρέμα γάλακτος
400 γρ. διάφορα τυριά
8 φέτες ζαμπόν
8 φέτες μπέικον
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση :
Βράζουμε τα μακαρόνια και τα σουρώνουμε..
Στη συνέχεια τα βάζουμε στο ταψί από πάνω βάζουμε το ζαμπόν το μπέικον αλάτι πιπέρι και ανακατεύουμε καλά από πάνω βάζουμε τα τυριά .
Αδειάζουμε πάνω από το φαγητό μας την κρέμα γάλακτος.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα για 25’.
Όταν πάρει ωραίο χρυσαφί χρώμα το φαγητό το βγάζουμε από το φούρνο, το αφήνουμε για 10’ και σερβίρουμε.!!!
Diana Angelova”ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Ειδήσεις σήμερα
- Άγιος Έρωτας : Ο άντρας και η κοπέλα που βλέπει στον ύπνο της η Σοφία είναι ο πατέρας της και η αδερφή του Πατήρ Νικόλαου
- Νίκος Γαλανός : Το Πρόβλημα υγείας και ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε από την Γη της Ελιάς
- 20 ιδιαίτερες συνταγές για αφράτο σπιτικό ψωμί στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι
- Χριστούγεννα 2024 : 3+1 μαγικά Χριστουγεννιάτικα Χωριά στην Ελλάδα παράδεισος για τα παιδιά
- Κόκκινα νύχια : Ιδέες με το πιο festive χρώμα όλων των εποχών σε όλες τις αποχρώσεις