Στραπατσάδα με πιπεριές Φλωρίνης και ανθότυρο

Το πιο εύκολο και γρήγορο καλοκαιρινό φαγητό! Συνταγή για στραπατσάδα με πιπεριές Φλωρίνης και ανθότυρο σκέτη νοστιμιά! Ένα ελαφρύ φαγάκι που το προτιμούμε τα καλοκαίρια και γίνεται σε 5 μόλις λεπτά! Αρέσει σε όλη την οικογένεια και μπορείτε να προσθέσετε και λίγο λουκάνικο κάνοντάς του αξεπέραστο!

Εκτέλεση

Σοτάρω το κρεμμυδάκι με την πιπεριά Φλωρίνης σε λίγο λαδάκι.
Προσθέτω την τριμμένη ντομάτα και βράζω τη σαλτσούλα μέχρι να σωθούν τα υγρά.
Προσθέτω τα αβγά ελαφρώς χτυπημένα και αλατίζω.
Τα γυρίζω μέχρι να ψηθούν.
Σερβίρω με κομμάτια ανθότυρου και φρέσκοτριμμένο πιπέρι.

Καλή σας απόλαυση!

Στραπατσάδα με πιπεριές Φλωρίνης και ανθότυρο

Συνταγή/Εκτέλεση/Φωτογραφία από την Tzela Antonopoulou

Close