1 Κιλό Κρέμα τυρί – Τύπου Philadelphia Με μόνο 2 ευρώ

Συνταγή για τυρί κρεμά τύπου Φιλαδέλφεια από το Live Kitchen.Με 2 υλικά των 2 ευρώ, φτιάχνετε 1 κιλό τυρί κρέμα τύπου Philadelphia

Κι όμως μπορεί να σας φαίνεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό! Ο Παναγιώτης Παπαδάκης μέσα από το κανάλι του στο Youtube Live Kitchen, με μόνο δύο υλικά και δύο ευρώ, μας φτιάχνει τυρί κρέμα τύπου Φιλαδέλφεια!

Το τυρί κρέμα είναι το αγαπημένο μας. Με μυζήθρα και γάλα φαίνεται πως μπορούμε να φτιάξουμε το ιδανικό τυρί κρέμα. Το τυρί κρέμα μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε στα τοστ και στα σάντουίτς των παιδιών, να το απολαύσουμε αλειμμένο πάνω από μία φρυγανιά με λίγη ντομάτα φρέσκια ή όπως αλλιώς αγαπάμε.

Δείτε ακόμα Back to school: Ψωμάκια με τυρί κρέμα, τυριά και γαλοπούλα

Παρακάτω θα δούμε αναλυτικά την συνταγή μαζί με το βίντεο από το Live Kitchen για να την καταλάβουμε πλήρως. Διαβάστε παρακάτω: 

Εκτέλεση για  τυρί κρεμά τύπου Φιλαδέλφεια από το Live Kitchen

Ξεκινάμε και πλένουμε καλά την μυζήθρα σε ένα τρυπητό σκεύος για να ξαρμυρίσει. Αφού την πλένουμε βάζουμε την μυζήθρα σε έναν πολυκόφτη και την χτυπάμε μέχρι να γίνει αλοιφή με 2 κτσ γάλα κάθε φορά(η ποσότητα που χρησιμοποιούμε κάθε φορά στον πολυκόφτη είναι περίπου 300 γρ μαζί με 2 κτσ γάλα).

Αφού χτυπήσουμε όλη την μυζήθρα και την κάνουμε αλοιφή την αποθηκεύουμε σε ένα βάζο ή όπου αλλού θέλουμε μέσα στο ψυγείο. Αν θέλουμε να την χρησιμοποιήσουμε για να φτιάξουμε γλυκό την ξαρμυρίζουμε πολύ καλά.

Μια υπέροχη κρέμα τυρί που θα την λατρέψετε διότι φτιάχνεται πανεύκολα και χωρίς ψήσιμο με 2 υλικά με μόλις 2 ευρώ. Καλή σας επιτυχία

Tips

2 κτσ γάλα για κάθε 300 γρ μυζήθρα

Φτιάξτε τυρί κρεμά τύπου Philadelphia από το Live Kitchen

Φτιάξτε τυρί κρεμά τύπου Philadelphia από το Live Kitchen

Close