Θράψαλα γεμιστά στην λαδόκολλα με φέτα, πιπεριά και ντομάτα. Καταπληκτική συνταγή για καλαμάρια γεμιστά. Φτιάξτε τα θράψαλα γεμιστά μέσα σε λαδόκολλα και θα γίνουν πολύ μαλακά.
Υλικά
2 μεγάλα θράψαλα
200 γραμ φέτα
1 πιπεριά σε κύβους
1 ντομάτα σε κύβους
ρίγανη
πιπέρι
Λιγο αλάτι
1 κγ σόδα
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα θράψαλα βγάζοντας την πέτσα τα εντόσθια και το σκληρό κόκαλο που έχουν στο κέντρο.
Τα πλοκάμια τα τρίβουμε καλά να φύγουν τα σκληρά δαχτυλιδάκια που έχουν.
Τα πασπαλίζουμε με λίγη σόδα και καλό είναι να μείνουν όλη νύχτα στο ψυγείο.
Την επόμενη μέρα ανακατεύουμε όλα τα υλικά και γεμίζουμε τα θράψαλα μας.
Βάζουμε μια Οδοντογλυφίδα να κρατάει την γέμιση.
Τα βάζουμε πάνω σε ένα μεγάλο σταυρό που κάναμε με αλουμινόχαρτο και λαδόκολλα τα ραντίζουμε με λίγο λάδι και πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη.
Τα τυλίγουμε και τα βάζουμε σε ένα ταψί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 για 50 λεπτά μέχρι μια ώρα!!!!
Καλή επιτυχία!
Η συνταγή είναι από την εκπληκτική σελίδα στο Facebook: Γιαγιά Μαίρη Εν Δράσει
Ειδήσεις σήμερα
- Ηλιακή καταιγίδα : Έκτακτη ειδοποίηση σε λίγες ώρες θα χτυπήσει την Γη – Πού θα γίνουν μπλακάουτ
- Ζώδια : Πανσέληνος Δεκεμβρίου 2024 – Πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια
- Αστυνομικός της Βουλής: Η ψυχιατρική εξέταση της συζύγου του
- Χριστουγεννιάτικος κορμός με λευκή σοκολάτα και BAILEY’S
- Η Γη της Ελιάς: Ανείπωτη τραγωδία – Νεκρός ο Ισίδωρος