Tortellini a la creme με καφέ μανιτάρια champignon και παρμεζάνα! Μια πού εύκολη συνταγή που μπορούν να φτιάξουν ακόμα και όσοι είναι νέοι στην κουζίνα!
Υλικά:
1 πακέτο τορτελίνια με γέμιση τυριών.
300 γρ. Φρέσκα καφέ μανιτάρια champignon.
2 κ.σ ελαιόλαδο.
½ ποτήρι λευκό κρασί.
350 ml. κρέμα γάλακτος.
4 κ.σ παρμεζάνα.
Προαιρετικά 1-2 κ.σ μαϊντανό ψιλοκομμένο.
Αλάτι-πιπέρι.
Εκτέλεση:
Βράζουμε τα τορτελίνια σε αλατισμένο νερό μέχρι να γίνουν al dente και μόλις είναι έτοιμα τα στραγγίζουμε.
Στο μεταξύ κόβουμε τα μανιτάρια σε χοντρές φέτες αφού πρώτα τα έχουμε Καθαρίσει με νωπό πανί ή χαρτί.
Σε μεγάλο βαθύ τηγάνι κατά προτίμηση αντικολλητικό ρίχνουμε το ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί σοτάρουμε τα μανιτάρια μας.
Μόλις είναι έτοιμα τα μανιτάρια σβήνουμε με το λευκό κρασί και μόλις εξατμιστεί η αλκοόλη ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος ενώ λίγο πριν βράσει προσθέτουμε τα τορτελίνια, λίγο πιπέρι και έπειτα την παρμεζάνα.
Ανακατεύουμε το φαγητό μας μέχρι να δέσει η κρέμα γάλακτος, ρίχνουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε!
*Εκτός από τα μανιτάρια μπορούμε να σοτάρουμε και μπέικον ενώ αυξάνουμε ή μειώνουμε την κρέμα γάλακτος ανάλογα με τις προτιμήσεις μας.
Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες