Τρουφάκια με μπανάνα και ινδοκάρυδο

Τρουφάκια με μπανάνα και ινδοκάρυδο Έχετε ώριμες μπανάνες και θέλετε να απολαύσετε ένα εύκολο γλυκάκι;Φτιάξετε τρουφάκια σε πολύ λίγο χρόνο!!!

Υλικά

30 μερίδες
3 πακέτα μπισκότα πτι μπερ
100 γρ. ινδοκάρυδο
250 γρ. κουβερτούρα γάλακτος
100 γρ. βούτυρο
150 ml γάλα εβαπορέ
3 ώριμες μπανάνες
2 κ.σ. λικέρ μπανάνα
Οδηγίες

 

Σε μπεν μαρί λιώνουμε το βούτυρο με την κουβερτούρα.
Σε ένα μπωλ σπάμε τα μπισκότα και προσθέτουμε όλα τα υλικά.
Ανακατεύουμε και ζυμώνουμε.
Αν το μείγμα είναι πολύ υγρό το αφήνουμε στο ψυγείο για μισή ώρα πριν πλάσουμε τα τρουφάκια.
Αφού τα πλάσουμε τα τυλίγουμε σε ινδοκάρυδο και τα μεταφέρουμε στο ψυγείο για να σφίξουν.

https://www.kitchenqueen.gr


Close