14 απίστευτα κόλπα που θα σε βοηθήσουν να οργανώσεις το σπίτι σου

Πόσο τέλειο είναι να μπαίνεις στο σπίτι σου και όλα να είναι οργανωμένα; Χαίρεσαι να ξέρεις οτι όλα στο σπίτι σου είναι οργανωμένα και έχεις και εύκολη πρόσβαση σε αυτά, όπως τα ρούχα, τα παπούτσια σου,τα παιχνίδια και γενικότερα όλα τα οικιακά σκεύη. Για αυτό για εσάς βρήκαμε εύκολα κολπάκια που πραγματικά θα κάνουν την οργάνωση του σπιτιού σας παιχνιδάκι. Δοκιμάστε τα παρακάτω κόλπα και σίγουρα θα μείνετε απολύτως ευχαριστημένοι.

Διπλώστε και οργανώστε με αυτό τον εύκολο τρόπο τα μπλουζάκια σας

12-apistefta-kolpa-pou-tha-se-voithisoun-na-organosis-to-spiti1_photo credit:alldaychic

Αν δεν έχετε πολύ χώρο αλλά έχετε πολλά μπλουζάκια μπορείτε να τα διπλώσετε με αυτό το τρόπο και να βάλετε στο συρτάρι σας. Πλέον θα τα έχετε όμορφα οργανωμένα χωρίς να θέλετε ‘ένα τεράστιο συρτάρι.

Φτιάξτε ένα χώρο για το κάθε παιδί

12-apistefta-kolpa-pou-tha-se-voithisoun-na-organosis-to-spiti2_photo credit:mommart

Αν τα παιδιά σας γυρίζουν από το σχολείο ή από μια βόλτα προκειμένου μην πετάνε τα πράγματα τους από εδώ και από εκεί μέσα στο σπίτι δεν έχετε παρά να τους φτιάξετε τη δική τους γωνιά για τα πράγματα τους.

Ένα μυστικό κουτί

12-apistefta-kolpa-pou-tha-se-voithisoun-na-organosis-to-spiti3_photo credit:whiskeydrinkstudio

Αποθηκεύστε τα αντικείμενα σας με αυτό το πανέξυπνο τρόπο. Έτσι και τα κοσμήματα σας θα είναι πιο ασφαλή και επίσης θα εξοικονομήσετε και χώρο. Δείτε εδώ πως μπορείτε να φτιάξετε αυτό το μυστικό κουτί

Δείτε ακόμη:Έξυπνα κόλπα για την οργάνωση της κουζίνας σας

Βάλτε μια κρεμαστή θήκη και μεγάλα καλάθια μέσα  στη ντουλάπα σας

12-apistefta-kolpa-pou-tha-se-voithisoun-na-organosis-to-spiti4_photo credit:cozycottagecute

Δώστε περισσότερες χώρους στην ντουλάπα σας με καλαθάκια και μια κρεμαστή θήκη. Με αυτό τον τρόπο θα αποθηκεύετε τα πράγματα σας με μεγαλύτερη οργάνωση και δεν θα κάνετε μπάχαλο την ντουλάπα σας κάθε φορά που θα ψάχνετε κάτι.

Χρησιμοποιείστε την πιατοθήκη σας ώς οργανωτή για τα πορτοφόλια σας

12-apistefta-kolpa-pou-tha-se-voithisoun-na-organosis-to-spiti5_photo credit:fabulousfashions4sensiblestyle

Αγοράστε μια πιατοθήκη και βάλτε εκεί τα πορτοφόλια σας έτσι θα τα έχετε οργανωμένα και δεν θα τα ψάχνετε κάθε φορά που τα χρειάζεστε.

Δείτε ακόμη:25 Πανέξυπνες ιδέες διακόσμησης και οργάνωσης Σπιτιού! 

Αποθηκεύστε σωστά τα αξεσουάρ για τα μαλλιά σας

12-apistefta-kolpa-pou-tha-se-voithisoun-na-organosis-to-spiti6_photo credit:atypicaltypea

Αποθηκεύστε όμορφα όλα τα αξεσουάρ για τα μαλλιά σας βάζοντας μικρά καλαθάκια ώς οργανωτές. Τα αξεσουάρ θα είναι λες και είναι σε έκθεση και εσείς δεν θα τα ψάχνετε την επόμενη φορά.

Όλοι αγαπάμε να μπαίνουμε στο σπίτι και όλα τα είναι οργανωμένα. Η σωστή οργάνωση και η εύκολη πρόσβαση στα αντικείμενα φτιάχνουν την διάθεση σε όλους μας

Φτιάξτε ένα χαριτωμένο ράφι για τα βιβλία σας

12-apistefta-kolpa-pou-tha-se-voithisoun-na-organosis-to-spiti7_photo credit:pennycarnival

Συνήθως πριν πάμε για ύπνο θέλουμε να διαβάσουμε ένα βιβλίο. Προκειμένου να αποφύγετε την ακαταστασία στο κομοδίνο σας φτιάξτε ένα όμορφο ράφι δίπλα από το κρεβάτι σας. Δείτε εδώ πως να το φτιάξετε.

Ράφια στην σκάλα

12-apistefta-kolpa-pou-tha-se-voithisoun-na-organosis-to-spiti8_photo credit:boredpanda

Η σκάλα σας με πανεύκολο τρόπο μπορεί να μετατραπεί σε ένα πολύ χρήσιμο χώρο του σπιτιού σας.Δείτε εδώ οδηγίες πως να το πετύχετε.

Οργανώστε όλα τα αξεσουάρ των ανδρών

12-apistefta-kolpa-pou-tha-se-voithisoun-na-organosis-to-spiti9_photo credit:homedit

Νομίζω οτι ο κάθε άνδρας θα εκτιμούσε να έχει όλα τα αξεσουάρ του οργανωμένα.Για παράδειγμα, θα ήταν πολύ χρήσιμο να έχουνε ξεχωριστά δοχεία αποθήκευσης και γάντζους για τα καπέλα,τις κάλτσες, και τα γάντια τους, καθώς και για όλες τις ζώνες και τις γραβάτες. Θα μπορούσατε να έχετε ένα μέρος στον τοίχο αφιερωμένο σε αυτό ή θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε το εσωτερικό των θυρών των ντουλαπιών.

Πανέξυπνη οργάνωση στο πίσω μέρος της πόρτας

12-apistefta-kolpa-pou-tha-se-voithisoun-na-organosis-to-spiti10_photo credit:simplicityinthesouth

Τα πολλά οικιακά είδη χρειάζονται ιδιαίτερη οργάνωση. Γάντζους , ράφια, και διάφορα δοχεία θα σας βοηθήσουν στην οργάνωση. Δείτε εδώ πως να τα οργανώσετε.

Δείτε ακόμη:Η ντουλάπα οργανώνεται σωστά σε 10 απλά βήματα 

Οργανώστε με εύκολο τρόπο τα κλινοσκεπάσματα σας

12-apistefta-kolpa-pou-tha-se-voithisoun-na-organosis-to-spiti11_photo credit:abirdandabean

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα καλάθια πλυντηρίου προκειμένου να αποθηκεύσετε τα κλινοσκεπάσματα σας και να τα βάλετε οργανωμένα μέσα στο ράφι της ντουλάπας σας.

To κουτί για τα ραφτικά

12-apistefta-kolpa-pou-tha-se-voithisoun-na-organosis-to-spiti12_photo credit:belelu

Οργανώστε όμορφα τα ραφτικά σας: κλωστές, κουμπιά, βελόνες, ψαλίδια κτλ σε ένα κουτί με χωρίσματα.Με αυτό τον τρόπο δεν θα ανακατεύετε συνέχεια όλα τα ραφτικά για να βρείτε αυτό που χρειάζεστε.

Οργανωτής γραφείου

12-apistefta-kolpa-pou-tha-se-voithisoun-na-organosis-to-spiti13_photo credit:bhg

Βάλτε θήκες στο γραφειάκι του παιδιού σας και βάλτε μέσα όλα τα απαραίτητα που χρειάζεται για τις χειροτεχνίες του. Έτσι θα βρίσκει οτι χρειάζεται χωρίς να σας φωνάζει και όλα τα πράγματα θα είναι μαζεμένα σε μια μεριά.

Βάλτε μια τάξη στη μπανιέρα σας

12-apistefta-kolpa-pou-tha-se-voithisoun-na-organosis-to-spiti14_photo credit:pinterest

Τα παιδιά λατρεύουν να παίζουν στο μπάνιο, αλλά προκειμένου να μην υπάρχει ένα χάος από παιχνίδια μέσα σε αυτό δεν έχετε παρά να κρεμάσετε με ένα κουρτινόξυλο καλαθάκια με γάντζους σε αυτό.Στα καλαθάκια θα έχετε όλα τα παιχνίδια και έτσι το μπάνιο σας θα είναι πιο οργανωμένο.

Close