15 ιδέες διακόσμησης με πρωταγωνιστή το ρ

15 ιδέες διακόσμησης σε ροζ αποχρώσεις για το σπίτι .Ζεστά και μοντέρνα σπίτια στους τόνους του ροζ που απογειώνει την διακόσμηση των χώρων σου.

Το ροζ είναι ένα πολύ γλυκό χρώμα που ταιριάζει σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού ακόμη κι αν δεν το πιστεύεις. Μπορεί να χαρίσει ηρεμία και αρμονία μέσα σε ένα σπίτι.

Άλλωστε, έχουμε ανάγκη κάθε φορά που μπαίνουμε στον χώρο μας να νιώθουμε γαλήνη και αρμονία. Η καθημερινότητα είναι δύσκολη και το σπίτι μας οφείλει να λειτουργεί αγχολυτικά. Εμείς αποφασίσαμε να σας προτείνουμε το μοντέρνο χρώμα του ροζ.

Δείτε ακόμα Διακόσμησε τον πάγκο της κουζίνας σου με 8 εύκολα βήματα!

Ένα χρώμα που  μπορεί να αναδείξει το σαλόνι, την κουζίνα, την κρεβατοκάμαρα και φυσικά το μπάνιο. Αν έχετε σκοπό να κάνετε ανακαίνιση σύντομα λοιπόν, το ροζ είναι ένα χρώμα που πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά να το επιλέξετε, τόσο σαν χρώμα στους τοίχους, όσο και σαν χρώμα για τα διακοσμητικά και τα έπιπλα των χώρων σας.

Διαβάστε παρακάτω:

ιδέες διακόσμησης σε ροζ αποχρώσεις : Ροζ τοίχοι στην κρεβατοκάμαρα

Η κρεβατοκάμαρα φυσικά και είναι από τα αγαπημένα μας δωμάτια. Είναι ο χώρος που ξεκουραζόμαστε και περνάμε στιγμές με το άλλο μας μισό. Το ροζ λοιπόν μπορεί να προσφέρει στο δωμάτιο χαλαρωτικές ιδιότητες και…ερwτικες διαθέσεις. Επέλεξε λοιπόν το ροζ τους τοίχους, τα παπλώματα και τα μαξιλάρια.

Ροζ τοίχοι στην κρεβατοκάμαρα 

ιδέες διακόσμησης σε ροζ αποχρώσεις  Ροζ πίνακας στο γραφείο

Κι αν σας φαίνεται υπερβολικό το ροζ για χρώμα στους τοίχους, αλλά θέλετε να το προσαρμόσετε στην διακόσμησή σας, ένα μεγάλο ροζ διακοσμητικό όπως ο παρακάτω πίνακας, μπορεί πραγματικά να απογειώσει τον χώρο σας.

Ροζ τοίχοι στην κρεβατοκάμαρα 

Ροζ τοίχοι και διακοσμητικά στην κρεβατοκάμαρα

Όπως είπαμε και πιο πάνω το ροζ στην κρεβατοκάμαρα ταιριάζει πολύ. Μπορείτε λοιπόν να διαλέξετε αποχρώσεις του ροζ και να το συνδυάσετε με το σάπιο μήλο, το γκρι ή και το μπορντό. Πραγματικά μια εξαιρετική επιλογή!

Ροζ τοίχοι και διακοσμητικά στην κρεβατοκάμαρα 

Συνδυασμός ροζ διακοσμητικών και μπεζ τοίχων στην κρεβατοκάμαρα

Σε μια κρεβατοκάμαρα που παίζει με τις αποχρώσεις του μπεζ και του σάπιου μήλου, μερικά ροζ μαξιλάρια και διακοσμητικά μπορούν να συνδυαστούν υπέροχα. Γι’ αυτό, μπορείτε να εντάξετε το ροζ στην καθημερινότητα σας, χωρίς να χρειαστεί να βάψετε τους τοίχους του σπιτιού σας.

Συνδυασμός ροζ διακοσμητικών και μπεζ τοίχων στην κρεβατοκάμαρα

ιδέες διακόσμησης σε ροζ αποχρώσεις  Ροζ τοίχοι και έπιπλα στο σαλόνι

Και στο σαλόνι το ροζ ταιριάζει πολύ. Μπορείτε να παίξετε με τις αποχρώσεις του ροζ στους τοίχους αλλά και στα έπιπλα. Προσφέρεται στον εαυτό σας και στους καλεσμένους σας, ένα σαλόνι που θα προσφέρει γαλήνη, χαλάρωση και αρμονία.

Ροζ τοίχοι και έπιπλα στο σαλόνι 

Ροζ έπιπλα και διακοσμητικά στο σαλόνι

Μερικά ροζ λουλούδια και ένα ροζ έπιπλο, όπως η πολυθρόνα της φωτογραφίας, αρκεί για να προσφέρετε στον χώρο σας, το χρώμα που του λείπει, αν οι τοίχοι σας είναι σε ψυχρές αποχρώσεις. Πραγματικά, η παρακάτω εικόνα είναι από τις αγαπημένες μας και νομίζουμε ότι μιλάει από μόνη της.

Ροζ έπιπλα και διακοσμητικά στο σαλόνι 

Ροζ καναπές στο καθιστικό

Ένας ροζ καναπές μπορεί να προσφέρει πολύ στυλ στους εσωτερικούς σας χώρους. Το σαλόνι σας μπορεί να αναδειχθεί μόνο με έναν ροζ καναπέ. Σε αυτόν τον ροζ καναπέ θα περάσετε όμορφες στιγμές διαβάζοντας ένα βιβλίο ή βλέποντας τηλεόραση μετά από μία δύσκολη μέρα στην δουλειά.

Ροζ καναπές στο καθιστικό 

Ροζ τοίχοι και έπιπλα στο καθιστικό

Ένα υπέροχο ροζ σαλόνι με ροζ τοίχους και ροζ έπιπλα είναι ιδανικό για μια χαλαρωτική βραδιά. Συνδυάστε τις ροζ αποχρώσεις του σαλονιού σας, με απαλά φώτα σε λευκές αποχρώσεις και μερικά φυτά εσωτερικού χώρου.

Ροζ τοίχοι και έπιπλα στο καθιστικό 

ιδέες διακόσμησης σε ροζ αποχρώσεις  Ροζ τοίχοι σε συνδυασμό με σκούρα χρώματα στην κρεβατοκάμαρα

Το σκούρο μπλε είναι ένα πολύ μοντέρνο χρώμα για την κρεβατοκάμαρά σας. Είναι όμως πολύ σκούρο και σίγουρα πρέπει να βρείτε ένα ανοιχτό χρώμα να το συνδυάσετε για να βγει μια μοντέρνα εικόνα. Το ροζ λοιπόν είναι το ιδανικό χρώμα για να προσφέρει την κατάλληλη φωτεινότητα στον χώρο.

Ροζ τοίχοι σε συνδυασμό με σκούρα χρώματα στην κρεβατοκάμαρα -ιδέες διακόσμησης σε ροζ αποχρώσεις 

Ροζ κουρτίνες στο γραφείο

Οι ροζ κουρτίνες μπορεί να αναδείξουν ακόμη περισσότερο το δωμάτιο που εργάζεστε. Μαύρα έπιπλα, διάφορα διακοσμητικά και ροζ κουρτίνες που θα δώσουν μια νότα αισιοδοξίας, χαλάρωσης και αρμονίας στον χώρο. Το έχετε ανάγκη αυτό σε ένα δωμάτιο που δουλεύετε.

 

Ροζ κουρτίνες στο γραφείο

Ροζ ταπετσαρία στο γραφείο

Τα μαύρα έπιπλα μπορούν να ταιριάξουν πολύ με τους ροζ τοίχους του σπιτιού. Το αποτέλεσμα μπορεί να απογειωθεί ακόμη περισσότερο με μια πιο έντονη ροζ ταπετσαρία. Αξίζει τον κόπο να την δοκιμάσετε και σίγουρα θα αναδείξει το στυλ του χώρου σας.

Ροζ ταπετσαρία στο γραφείο 

ιδέες διακόσμησης σε ροζ αποχρώσεις  Ροζ πλακάκια στο μπάνιο

Ακόμη και στο μπάνιο ταιριάζει το ροζ. Ροζ πλακάκια που θα δώσουν μια ρομαντική νότα στον χώρο του δωματίου. Συνδυάστε τις ροζ λεπτομέρειες του χώρου με ροζ διακοσμητικά, ροζ κουρτίνες μπάνιου ή ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και σας αρέσει.

Ροζ πλακάκια στο μπάνιο 

Φούξια τοίχοι στο δωμάτιο

Και το φούξια, απόχρωση του ροζ είναι και δεν βρίσκουμε τον λόγο να μην το επιλέξετε στο παιδικό δωμάτιο ή ακόμη και την κρεβατοκάμαρά σας. Βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι πρέπει να συνδυαστεί με ένα πολύ ανοιχτό χρώμα, γιατί το φούξια είναι πολύ έντονο και υπάρχει περίπτωση να σας κουράσει στο μάτι.

Φούξια τοίχοι στο δωμάτιο ιδέες διακόσμησης σε ροζ αποχρώσεις 

Ροζ ντουλάπια και διακοσμητικά στην κουζίνα

Η κουζίνα είναι ο αγαπημένος χώρος του σπιτιού. Εκεί μαγειρεύετε και σε πολλές περιπτώσεις τρώτε οικογενειακά το μεσημεριανό και το βραδινό σας. Μπορείτε λοιπόν να βάψετε τα ντουλάπια της κουζίνας ροζ και να τα συνδυάσετε με μερικά ροζ διακοσμητικά.

Ροζ ντουλάπια και διακοσμητικά στην κουζίνα - ιδέες διακόσμησης σε ροζ αποχρώσεις 

ιδέες διακόσμησης σε ροζ αποχρώσεις  Ροζ ντουλάπια και τραπεζαρία στη κουζίνα

Ακόμη κι αν η κουζίνα σας έχει σκούρα πλακάκια αυτό δεν χρειάζεται να σας πτοεί. Μπορείτε να συνδυάσετε τα σκούρα πλακάκια της κουζίνας με ροζ ντουλάπια και μια ροζ τραπεζαρία. Μια εξαιρετική πρόταση που ταιριάζει σε…εξαιρετικούς ανθρώπους.

Ροζ ντουλάπια και τραπεζαρία στη κουζίνα 

All photos via Pinterest

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο: Daddy-Cool.gr 

Close