15 ιδέες διακόσμησης σπιτιού σε λευκό χρώμα _

Ήρθε το καλοκαίρι και το λευκό χρώμα θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο .  Στο παρακάτω άρθρο θα δούμε 15 ιδέες διακόσμησης σπιτιού σε λευκό χρώμα.

Το λευκό είναι ένα κλασικό χρώμα για το σπίτι. Μπορεί παλιότερα να σας είχαμε μιλήσει για έντονα χρώματα στο σπίτι όμως σήμερα θα μιλήσουμε για το λευκό.

Είναι μία αρκετά safe επιλογή αφού επιλέγοντας το λευκό για τους τοίχους, αυτό σου επιτρέπει να διακοσμήσεις το σπίτι σου με έντονα χρώματα χωρίς να ανησυχείς ότι τα έπιπλα και τα διακοσμητικά δε θα ταιριάζουν με το χρώμα των τοίχων.

Δείτε ακόμα 15 ιδέες για κρεβατοκάμαρες με σκούρο χρώμα στους τοίχους

Δεν είναι όμως και λίγοι εκείνοι που επιλέγουν λευκά διακοσμητικά και λευκά έπιπλα. Ίσως επειδή το λευκό όσα χρόνια κι αν περάσουν, πέρα από ένα κλασικό χρώμα, θα συμβολίζει πάντα την αθωότητα και την ηρεμία. Θέλεις το σπίτι σου να σε ηρεμεί, οπότε το λευκό είναι μία καλή λύση για σένα.

Τώρα που το Καλοκαίρι έφτασε στην ζωή μας, οι ανακαινίσεις θα ξεκινήσουν. Ο καιρός ευνοεί το βάψιμο του σπιτιού αφού σου δίνει το περιθώριο να έχεις ορθάνοιχτα τα παράθυρα σου μέχρι να στεγνώσει η μπογιά και φυσικά στεγνώνει εύκολα.

Με αυτήν την λογική συγκεντρώσαμε για εσάς 15 ιδέες διακόσμησης σπιτιού σε λευκό χρώμα . Είτε μιλάμε για τοίχους, είτε για διακοσμητικά, είτε για έπιπλα, το λευκό χρώμα θα αγαπηθεί πολύ μέσα από αυτό το άρθρο. Διαβάστε παρακάτω: 

Ιδέες διακόσμησης σπιτιού σε λευκό χρώμα στο μπάνιο

Τα περισσότερα μπάνια στην Ελλάδα είναι λευκά. Δεν χρειάζεται να αλλάξουμε αυτήν την μόδα φέτος. Το λευκό είναι ένα χαλαρωτικό χρώμα που σε απαλλάσσει από το στρες. Αν το συνδυάσεις με φυτά εσωτερικού χώρου σε πράσινες αποχρώσεις, το μπάνιο σου θα γίνει μία μικρή όαση.

15 _ιδέες_ διακόσμησης_ σπιτιού _σε _λευκό_ χρώμα_

Λευκό χρώμα στο σαλόνι του γραφείου

Διατηρείς δικό σου γραφείο με σαλόνι υποδοχής και θέλεις ένα χρώμα που να κάνει τους πελάτες να νιώθουν άνετα και να είναι και μοντέρνο; Τότε σίγουρα πρέπει να παίξεις με τις αποχρώσεις του λευκού και του μαύρου. Λευκές εικόνες σε μαύρα διακριτικά κάδρα και έπιπλα που παίζουν με το ασπρόμαυρο. Απλά υπέροχο.

15 _ιδέες_ διακόσμησης_ σπιτιού _σε _λευκό_ χρώμα_

Το λευκό χρώμα σε vintage διακόσμηση

Μπορείς με το λευκό να δημιουργήσεις μία συγκλονιστική vintage διακόσμηση. Επέλεξε το λευκό για τους τοίχους και τα παράθυρα και ανέδειξε το με το απαλό μπεζ, το καφέ, το πράσινο και το θαλασσί μέσα από boho και vintage διακοσμητικά σπιτιού.

15 _ιδέες_ διακόσμησης_ σπιτιού _σε _λευκό_ χρώμα_

Λευκό και μπλε

Το μπλε φημίζεται για τις χαλαρωτικές του ιδιότητες. Αν το συνδυάσεις με το λευκό τότε σίγουρα θα έχεις μία υπέροχη διακόσμηση στο σαλόνι, στην κρεβατοκάμαρα ή στο μπάνιο. Παρακάτω βλέπουμε μία ιδέα για σαλόνι. Μπλε και λευκοί καναπέδες σε ένα δωμάτιο που γενικότερα παίζει με τις αποχρώσεις του λευκού.

15 _ιδέες_ διακόσμησης_ σπιτιού _σε _λευκό_ χρώμα_

Λευκό χολ

Πολλά σπίτια διαθέτουν χολ. Είναι το μέρος που σε περνάει από την κουζίνα στο σαλόνι συνήθως κι εκεί οι επισκέπτες αφήνουν τα μπουφάν τους ή τα παπούτσια τους. Μπορείς λοιπόν το χολ να το βάψεις λευκό και να το τονίσεις με μερικά ψάθινα και καφέ διακοσμητικά.

15 _ιδέες_ διακόσμησης_ σπιτιού _σε _λευκό_ χρώμα_

Ιδέες διακόσμησης σπιτιού σε λευκό και καφέ χρώμα στο σαλόνι

Ο συνδυασμός του λευκού και του καφέ είναι πάντα μία σικ επιλογή που δεν έχει εποχή. Θα μπορούσαμε να δούμε αυτόν τον συνδυασμό να αντιπροσωπεύει μία καλοκαιρινή διακόσμηση αλλά και μία φθινοπωρινή. Έτσι βάψε τους τοίχους σου λευκούς και ανέδειξε τους με καφέ φυτά και καφέ έπιπλα.

Δείτε ακόμα Πράσινο χρώμα στο σαλόνι: 19 ιδέες διακόσμησης

λευκό_και_καφέ_χρώμα_στο_σαλόνι_

Λευκό και καφέ στο μπάνιο

Συνήθως για το μπάνιο μας επιλέγουμε αποχρώσεις που παίζουν στο λευκό και στο μπλε. Εμείς όμως είπαμε να πρωτοτυπήσουμε. Θα σας δείξουμε πως μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μοντέρνο και χαλαρωτικό μπάνιο παίζοντας με τις αποχρώσεις του λευκού και του καφέ. Δείτε παρακάτω:

λευκό_και_καφέ_χρώμα_στο_μπάνιο_

Λευκό και καφέ στην κρεβατοκάμαρα

Όπως καταλάβατε αυτός ο συνδυασμός είναι ο αγαπημένος μας ειδικά για το Καλοκαίρι. Μπορείτε να διαλέξετε για την κρεβατοκάμαρά σας το λευκό, το καφέ και το πράσινο. Με φυτά εσωτερικού χώρου, μοντέρνα κάδρα σε λευκές μπεζ και καφέ αποχρώσεις και μερικά ακόμη διακοσμητικά της επιλογής σας, έχετε την πιο όμορφη κρεβατοκάμαρα.

λευκό_και_καφέ_χρώμα_στην_κρεβατοκάμαρα_

Γκρι και λευκό στο σαλόνι

Μπορεί σαν ιδέα να σας φαίνεται κάπως άχρωμα όμως η αλήθεια είναι πως το γκρι και το λευκό είναι χρώματα που ταιριάζουν απόλυτα και είναι αρκετά μοντέρνα. Αν τα αναδείξετε με μερικά πράσινα διακοσμητικά ή μπεζ έπιπλα το δωμάτιο θα πάρει το χρώμα που χρειάζεται χωρίς να το στοιχείο της υπερβολής. Υπέροχη ιδέα για διακόσμηση σπιτιού σε λευκό χρώμα.

λευκό_και_γκρι_χρώμα_στο_σαλόνι_

Λευκό χαλί στην κρεβατοκάμαρα

Μπορεί η κρεβατοκάμαρα να παίζει σε χρώματα του γκρι ή σε άλλες αποχρώσεις και να μην θέλετε ή να μην μπορείτε να το αλλάξετε αυτό. Μπορείτε να βάλετε το λευκό στην ζωή σας, επιλέγοντας λευκό χαλί ή άλλα λευκά διακοσμητικά για το δωμάτιο.

λευκό_και_γκρι_χρώμα_στην_κρεβατοκάμαρα_

Το λευκό χρώμα στην κουζίνα

Το λευκό χρώμα θα μπορούσε άνετα να σταθεί και στην κουζίνα. Με μερικά φυτά εσωτερικού χώρου και μοντέρνα διακοσμητικά σε μαύρες, καφέ και γκρι αποχρώσεις η κουζίνα σας θα γίνει το μικρό σας παλατάκι με αυτές τις ιδέες διακόσμησης σπιτιού σε λευκό χρώμα

λευκό_και_μαύρο_χρώμα_στην_κουζίνα_ λευκό_χρώμα_στο_σαλόνι_

Λευκή τουαλέτα στην κρεβατοκάμαρα

Μία λευκή τουαλέτα – μιλάμε για το έπιπλο – είναι η πιο σικ και safe επιλογή για την κρεβατοκάμαρά σας. Μπορείτε να την αναδείξετε με ροζ διακοσμητικά και μοντέρνους καθρέφτες και θα κάνετε αυτό το κοινό έπιπλα μία girly γωνία μέσα στο δωμάτιό σας.

τουαλέτα_στην_κρεβατοκάμαρα_με_λευκό_χρώμα_ λευκό_και_μπλε_χρώμα_στο_σαλόνι_

Λευκά πλακάκια στο μπάνιο

Για το τέλος μπορείτε να βάλετε λευκά πλακάκια στο μπάνιο ή να διατηρήσετε τα λευκά πλακάκια που το μπάνιο σας ήδη έχει. Αναδείξτε το λευκό με αποχρώσεις του καφέ και του μπεζ και θα κάνετε το μπάνιο σας μοντέρνο και πανέμορφο χωρίς πολλά έξοδα. Τέλεια ιδέα διακόσμησης σπιτιού σε λευκό χρώμα.

λευκό_καφέ_και_γκρι_χρώμα_στο_μπάνιο_

All photos via Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την διακόσμηση του σπιτιού στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close