ιδέες-για-πασχαλινή διακόσμηση-με λαγουδάκια-Πάσχα 2024-

Τα λαγουδάκια είναι σήμα κατατεθέν για το Πάσχα και στο παρακάτω άρθρο θα δούμε 20 ιδέες για Πασχαλινή διακόσμηση στο τζάκι, στη κουζίνα, στο σαλόνι, στη τραπεζαρία, στο μπουφέ, ακόμη και στο πάτωμα με λαγουδάκια.

Έφτασε η εποχή που τα λαγουδάκια θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη διακόσμηση του σπιτιού, με αφορμή τον ερχομό του Πάσχα. Μάλιστα, τα λαγουδάκια στη διακόσμηση είναι στην κορυφή των τάσεων για το Πάσχα 2024 και σίγουρα είναι ένα πολύ όμορφος και παιχνιδιάρικος τρόπος να ανανεώσετε το σπίτι σας.

Γι’ αυτό και συγκεντρώσαμε για εσάς 20 ιδέες για Πασχαλινή διακόσμηση με λαγουδάκια σε κάθε γωνιά του σπιτιού για το Πάσχα 2024. Ιδέες για το τζάκι, τη κουζίνα, το σαλόνι, τη τραπεζαρία, το μπουφέ, ακόμη και το πάτωμα με λαγουδάκια. Διαβάστε παρακάτω:

Ιδέες για Πασχαλινή διακόσμηση με λαγουδάκια: Λαγουδάκια σε μία παστέλ διακόσμηση

Τα παστέλ χρώματα πρωταγωνιστούν στις τάσεις για το Πάσχα 2024. Έτσι, αν θες να υιοθετήσεις τη συγκεκριμένη τάση, μπορείς να διαλέξεις Πασχαλινά διακοσμητικά σε παστέλ αποχρώσεις και να απογειώσεις τη διακόσμησή σου με λευκά αρκουδάκια.

20 ιδέες για Πασχαλινή διακόσμηση με λαγουδάκια το Πάσχα 2024

Ιδέες για Πασχαλινή διακόσμηση με λαγουδάκια: Λαγουδάκια σε δίσκους με φρέσκα λουλούδια

Τόσο η floral διακόσμηση το Πάσχα όσο και τα φυσικά υλικά είναι τάση. Φτιάξε λοιπόν διακοσμητικούς δίσκους για το Πάσχα με φρέσκα λουλούδια της αρεσκείας σου, κεριά και φυσικά μερικά διακοσμητικά λαγουδάκια. Στολίδι για κάθε γωνιά του σπιτιού.

πασχαλινοί-δίσκοι-με-λαγουδάκια-και-λουλούδια-ιδέες-

Ιδέες για Πασχαλινή διακόσμηση με λαγουδάκια: Πασχαλινές θήκες λαγουδάκια

Μπορείς να βρεις στην αγορά Πασχαλινές θήκες για κουφετάκια και σοκολατάκια σε σχήμα λαγουδάκια. Μπορείς μάλιστα να τοποθετήσεις αυτές τις θήκες μπροστά σε ένα Πασχαλινό δέντρο σαν το παρακάτω και να απογειώσεις την διακόσμηση του σπιτιού σου.

πασχαλινές-θήκες-για-σοκολατάκια-λαγουδάκια-με-πασχαλινό δέντρο-ιδέες-

Ιδέες για Πασχαλινή διακόσμηση με λαγουδάκια: Ρουστίκ διακόσμηση με λαγουδάκια

Η ρουστίκ διακόσμηση είναι τάση τα τελευταία χρόνια και είναι η αγαπημένη τάση όσων αγαπούν τις γήινες αποχρώσεις και τα μίνιμαλ αποτελέσματα. Έτσι μπορείς να διαλέξεις λαγουδάκια που μοιάζουν με αληθινά τόσο στο χρώμα όσο και στην υφή και να τα συνδυάσεις με λουλούδια σε λευκές αποχρώσεις.

λαγουδάκια-με-λουλούδια-για-διακόσμηση-ιδέες-

Ιδέες για Πασχαλινή διακόσμηση με λαγουδάκια: Λαγουδάκια με φυσικά υλικά

Ένας Πασχαλινός δίσκος μπορεί να αποτελείται και από κορμό δέντρου, αληθινά λουλούδια και φυτά και φυσικά μερικά διακοσμητικά λαγουδάκια και γιατί όχι, κεριά. Έτσι, μπορείς να φτιάξεις ένα μοντέρνο Πασχαλινό διακοσμητικό με τα πιο φθηνά υλικά για κάθε χώρο του σπιτιού ή ακόμη και του γραφείου σου.

πασχαλινός-δίσκος-με-λαγουδάκια-και-φυσικά υλικά-ιδέες-

ιδέες-για-πασχαλινή διακόσμηση-με λαγουδάκια-Πάσχα 2024-

Ιδέες για Πασχαλινή διακόσμηση με λαγουδάκια: Πασχαλινές γυάλες με λαγουδάκια

Τόσο τα Χριστούγεννα όσο και το Πάσχα, οι γυάλες είναι από τις πιο εύκολες και μοντέρνες ιδέες για διακόσμηση του σπιτιού. Γέμισε λοιπόν μία γυάλα που δεν χρειάζεσαι πια με ψεύτικο γρασίδι, φυτά, λουλούδια, φωτάκια led και φυσικά λαγουδάκια. Και τα διακοσμητικά Πασχαλινά αυγά είναι μία τέλεια ιδέα.

πασχαλινές-γυάλες-με-φωτάκια led-ιδέες-

Ιδέες για Πασχαλινή διακόσμηση με λαγουδάκια: Πες ναι στη δαντέλα

Μπορεί παλιά να κοροϊδεύαμε τα σεμεδάκια της γιαγιάς, αλλά πλέον είναι και πάλι τάση. Βέβαια κάπως διαφοροποιημένα από ότι ήταν στο παρελθόν, αλλά τάση. Βρες λοιπόν τα σεμεδάκια της προίκας σου και διακόσμησέ τα στον μπουφέ του σπιτιού με λαγουδάκια από πάνω.

πασχαλινό-δέντρο-με-λαγουδάκια-ιδέες-

Ιδέες για Πασχαλινή διακόσμηση με λαγουδάκια: Και στη τραπεζαρία

Αν θέλεις να φέρεις το Πασχαλινό κλίμα στο σπίτι σου, τότε σίγουρα πρέπει να διακοσμήσεις τη τραπεζαρία σου. Ένας Πασχαλινός δίσκος με τα αγαπημένα σου διακοσμητικά, κεριά αλλά και λαγουδάκια, αρκεί. Ενώ μπορείς σαν βάση να χρησιμοποιήσεις και παλιό δίσκο για το φαγητό που δε χρησιμοποιείς πια ή και παλιό ξύλο κοπής.

πασχαλινός-δίσκος-στη-τραπεζαρία-με-λαγουδάκια-ιδέες-

Ιδέες για Πασχαλινή διακόσμηση με λαγουδάκια: Μη ξεχνάς το τζάκι

Μπορεί το τζάκι να το στολίζουμε τα Χριστούγεννα για ευνόητους λόγους, αλλά ακόμη και την Άνοιξη συνεχίζει να είναι το στολίδι του σπιτιού μας, ακόμη και σβηστό. Μπορείς λοιπόν να το διακοσμήσεις με Πασχαλινές floral γιρλάντες, καρότα αλλά και μεγάλα διακοσμητικά λαγουδάκια.

πασχαλινή-διακόσμηση-στο-τζάκι-με-λαγουδάκια-και-γιρλάντες-ιδέες-

 

Πάσχα 2024: 21 ιδέες για Πασχαλινή διακόσμηση σε κάθε γωνιά του σπιτιού

 

ιδέες-για-πασχαλινή διακόσμηση-με λαγουδάκια-Πάσχα 2024-

ιδέες-για-πασχαλινή διακόσμηση-με λαγουδάκια-Πάσχα 2024-

ιδέες-για-πασχαλινή διακόσμηση-με λαγουδάκια-Πάσχα 2024-

 

Πάσχα: 15 ιδέες για ροζ πασχαλινή διακόσμηση

 

ιδέες-για-πασχαλινή διακόσμηση-με λαγουδάκια-Πάσχα 2024-

Ιδέες για Πασχαλινή διακόσμηση με λαγουδάκια: Vintage διακόσμηση

Από την άλλη κάνε ένα ταξίδι στο χρόνο και διακόσμησε το σπίτι σου, όπως το διακοσμούσε η μητέρα ή η γιαγιά σου. Vintage λαγουδάκια με ψεύτικα λουλούδια και φύλλα σε στεφάνι, για το τραπέζι της κουζίνας, τον πάγκο της κουζίνας, ακόμη και τη τραπεζαρία.

vintage-διακόσμηση-με-λαγουδάκια-το-Πάσχα-ιδέες-

ιδέες-για-πασχαλινή διακόσμηση-με λαγουδάκια-Πάσχα 2024-

ιδέες-για-πασχαλινή διακόσμηση-με λαγουδάκια-Πάσχα 2024-

Ιδέες για Πασχαλινή διακόσμηση με λαγουδάκια: Και για το πάτωμα

Μπορείς να επιλέξεις μεγάλα διακοσμητικά λαγουδάκια και όχι μόνο, για να διακοσμήσεις μία γωνία του σπιτιού, που είναι κενή. Τα διακοσμητικά δαπέδου είναι η τελευταία λέξη της μόδας σε κάθε περίοδο και στη συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

διακοσμητικά-δαπέδου-με-λαγουδάκια-ιδέες-

ιδέες-για-πασχαλινή διακόσμηση-με λαγουδάκια-Πάσχα 2024-

 

Μαρμαρένια Πασχαλινά αυγά με μανό

 

ιδέες-για-πασχαλινή διακόσμηση-με λαγουδάκια-Πάσχα 2024-

All photos via: Pinterest

Δείτε όλες τις Πασχαλινές ιδέες για διακόσμηση με ένα κλικ ΕΔΩ 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close