ΟΛΑ κόκκινα! 40 ιδέες για την πιο RED Χριστουγεννιατικη διακόσμηση

Το κόκκινο ήταν ανέκαθεν ένα από τα χρώματα που συνδέεται με τα Χριστούγεννα, πρώτα απ ‘όλα επειδή είναι το χρώμα των ρούχων του Αϊ Βασίλη. Δεύτερον, είναι ένα πολύ φωτεινό και ζωντανό χρώμα που προσθέτει ζεστασιά σε κάθε χώρο.  

ΟΛΑ κόκκινα! 40 ιδέες για την πιο RED Χριστουγεννιατικη  διακόσμηση ΟΛΑ κόκκινα! 40 ιδέες για την πιο RED Χριστουγεννιατικη  διακόσμηση ΟΛΑ κόκκινα! 40 ιδέες για την πιο RED Χριστουγεννιατικη  διακόσμηση ΟΛΑ κόκκινα! 40 ιδέες για την πιο RED Χριστουγεννιατικη  διακόσμηση ΟΛΑ κόκκινα! 40 ιδέες για την πιο RED Χριστουγεννιατικη  διακόσμηση

ΟΛΑ κόκκινα! 40 ιδέες για την πιο RED Χριστουγεννιατικη  διακόσμηση

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ιδεες για να στολισετε το τζακι σας εδω

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κατερίνα Βηττα
Κατερίνα Βηττα

Που μπορεί να σε οδηγήσει το πάθος σου για τους υπολογιστές και το διαδίκτυο; Εμένα με οδήγησε αρχικά στο blogging και τώρα author & website Editor στο team του Daddy-cool. Ποια είμαι; Είμαι η Κατερίνα και λατρεύω να ξετρυπώνω νέες ιδέες, ειδήσεις για celebrities, κατασκευές Diy , και ότι έχει σχέση με μόδα και stylish. Είμαι μαμά της Άννα-Μαριας , μιας υπέροχης ροκ έφηβης, παντρεμένη με τον άντρα που ερωτεύτηκα στα εφηβικά μου χρόνια και είμαι καλά!


Close