Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές και κάντε τα οικιακά σας σκεύη να λάμψουν!

Ο καθαρισμός των παλιών οικιακών συσκευών, είναι ένα κοινό πρόβλημα και κανείς δεν του δίνει την προσοχή που του αξίζει. Όποιος νοικιάζει ή απλά δε έχει ανανεώσει την κουζίνα του γνωρίζει πολύ καλά τι είναι να ζεις με ένα μαύρο, αποχρωματισμένο ψυγείο ή μαύρη μαγειρική εστία. Μπορεί πραγματικά να κάνουν το χώρο της κουζίνα σας να φαίνεται βρώμικος, άσχετα με το πόσο χρόνο περνάτε απολυμαίνοντας τα ή καθαρίζοντας τα !

Γι ‘αυτό ψάξαμε βρήκαμε για εσάς τις καλύτερες συμβουλές για να απαλλαγείτε από τις αντιαισθητικές διχρωμίες των συσκευών σας μια για πάντα. Αυτά τα κόλπα θα βοηθήσουν τις συσκευές σας να λάμψουν και πάλι, και έτσι δεν θα χρειαστεί να αγοράσετε καινούργιες συσκευές για πολλά ακόμη χρόνια!

Δείτε ακόμη: 28 κόλπα για την καθαριότητα του σπιτιού σας που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη

Εδώ είναι μερικές από τις κορυφαίες επιλογές μας από το βίντεο της ClutterBug  .

Απομακρύνετε τους λεκέδες από τις λευκές σας συσκευές με μαγειρική σόδα

Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές και κάντε τα οικιακά σας σκεύη να λάμψουν!

Αν οι λεκέδες, και ο αποχρωματισμός στις λευκές συσκευές, σας έχουν κάνει να τρελαίνεστε, δείτε τι πρέπει να κάνετε. Αυτό που πρέπει να κάνετε απαιτεί μόνο ένα υλικό και μόλις μερικά λεπτά από το χρόνο καθαρισμού!

Γι ‘αυτό ψάξαμε βρήκαμε για εσάς τις καλύτερες συμβουλές για να απαλλαγείτε από τις αντιαισθητικές διχρωμίες των συσκευών σας μια για πάντα

Απλά πάρτε λίγη μαγειρική σόδα και ρίξτε ένα γενναιόδωρο ποσό πάνω στην αποχρωματισμένη περιοχή. Δεν απαιτείται χρόνος απορρόφησης, απλά τρίψτε την μαγειρική σόδα με ένα υγρό συνθετικό σφουγγάρι.

Δείτε ακόμη: Το Βετέξ Έχει Τα Περισσότερα Βακτήρια Στην Κουζίνα – Δείτε Πώς Να Το Καθαρίζετε Σωστά -ΒΙΝΤΕΟ

Για να μπορέσετε να καθαρίσετε και τις πιο δυσπρόσιτες περιοχές, στο βιντεάκι, φαίνεται όλη η διαδικασία, δείχνοντας μας να καθαρίσουμε αυτές τις περιοχές με μια οδοντόβουρτσα. Αυτό λειτουργεί αποτελεσματικά σε αεραγωγούς μικροκυμάτων κουμπιά όλων των σχημάτων και μεγεθών.

Για λαμπερές συσκευές, χρησιμοποιήστε ένα σπρέι καθαρισμού ξύλινων επιφανειών!

Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές και κάντε τα οικιακά σας σκεύη να λάμψουν!

Ξέρουμε τι σκέφτεστε, για ποιο λόγο να χρησιμοποιήσετε καθαριστικό ξύλινων επιφανειών στις συσκευές σας; έτσι δεν είναι; Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο αλλά πραγματικά λειτουργεί!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ψεκάσετε λίγη ποσότητα από αυτό το σπρέι σε καθαρές συσκευές και να τις σκουπίσετε απαλά. Αυτό λειτουργεί και σε πλαστικά και γυάλινα αντικείμενα όλων των χρωμάτων, αφήνοντας πίσω γυαλιστερές επιφάνειες χωρίς ραβδώσεις!

Το καλύτερο μέρος είναι ότι αν επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία κάθε μήνα ,τα φαγητά δεν θα κολλούν στις επιφάνειες αυτές τόσο εύκολα, διατηρώντας έτσι τις συσκευές σας καθαρές!

Δείτε ακόμη: Μήπως ψάχνετε για παυσίπονο; Δείτε 20 φυσικά παυσίπονα που έχουμε στην κουζίνα μας και δεν γνωρίζαμε τόσο καιρό

Όπως αναφέραμε, αν είστε ιδιοκτήτης παλαιότερων συσκευών, πιστεύουμε ότι αυτό το συγκεκριμένο σεμινάριο θα είναι πραγματικά αποτελεσματικό για εσάς. Μετά από όλα, απλά δεν υπάρχει νόημα να πετάξετε τις παλιές σας συσκευές, καθώς μπορείτε να τις κάνετε να μοιάζουν με καινούργιες και πάλι.

Για περισσότερες  χρήσιμες συμβουλές για τη διατήρηση των συσκευών σας, παρακολουθήστε το βίντεο της ClutterBug.

Close