Αναμειγνύει 3 μόνο απλά  υλικά και τα ποτήρια της γίνονται πιο αστραφτερά από ποτέ!

Μήπως και εσείς έχετε θολά ποτήρια; Τώρα μπορείτε να τα κάνετε να λάμψουν εύκολα και απλά! Απλά αναμειγνύοντας 3 απλά συστατικά.! Μήπως προσπαθείτε ώρες ατειλείωτες να κάνετε να λάμψουν τα μικρά ποτηράκια που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για μια γιορτή και τα πλένετε και τα ξαναπλένετε χωρίς κανένα αποτέλεσμα;

Δείτε ακόμη: Βαζει κομμάτια από χαρτί μέσα σε ξύδι για να σε απαλλάξει απο κάτι ενοχλητικο!

Συνήθως, η θολούρα που υπάρχει στα ποτήριας μας προέρχεται από τους σκληρούς λεκέδες νερού, έτσι και να καθαρίσεις τα ποτήρια κάποια στιγμή η θολούρα επανέρχεται! Ωστόσο υπάρχει ένα μυστικό προκειμένου να απαλαχθείτε από τους λεκέδες και αυτό δεν έινα άλλο από το λευκό ξύδι!!!!

lekedes-potiria1_

Μήπως και εσείς έχετε θολά ποτήρια; Τώρα μπορείτε να τα κάνετε να λάμψουν εύκολα και απλά! Απλά αναμειγνύοντας 3 απλά συστατικά.!

Μπορούμε να αναμίξουμε 1 μέρος απορρυπαντικού πιάτων, με 1 μέρος λευκό ξύδι και 3 μέρη ζεστού νερού και να τα βάλετε σε ένα μπουκάλι και έτσι να δημιουργήσετε ένα μειγμα καθαρισμού. Βάλτε το μείγμα σε ένα πανί ή σφουγγάρι περάστε με αυτό πιάτα και ποτήρια και κάντε τα να αστράψουν στο λεπτό.

Δείτε ακόμη: Τρεις συνήθειες που καταστρέφουν τα πιάτα και τα ποτήρια σας

Εάν χρησιμοποιείτε  πλυντήριο πιάτων, ρίξτε το ξίδι σε ένα μπολ και βάλτε τα γυαλικά στο ανώτερο στρώμα του πλυντηρίου, στραμμένα προς τα κάτω. Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε και απορρυπαντικό πιάτων  προκειμένου ο καθαρισμός να είναι πιο αποτελεσματικός.

lekedes-potiria2_

Δείτε ακόμη: 29 χρήσεις για το ξύδι που θα σας πάρουν τα μυαλά!

Αν η βρωμιά είναι περισσότερη μπορείτε να τρίψετε στα γυαλικά σας λεμόνι και μαγειρική σόδα. Δείτε το παρακάτω βίντεο και πάρτε συμβουλές από τους πιο έμπειρους:

Close