Άνοιξη 2022-ιδέες-για-ανοιξιάτικη διακόσμηση-

Άνοιξη 2022: 20 ανοιξιάτικες ιδέες διακόσμησης για το σπίτι. 20 ανοιξιάτικες ιδέες για την κουζίνα, την κρεβατοκάμαρα, το μπάνιο, το σαλόνι και τον κήπο.

Ο Μάρτιος ήρθε στην ζωή μας κι εμείς αποφασίσαμε να βάλουμε την Άνοιξη στην καθημερινότητά μας και μέσα από την διακόσμηση του σπιτιού. Έτσι, συγκεντρώσαμε για εσάς μερικές ανοιξιάτικες ιδέες διακόσμησης με λουλούδια, πολλά και διαφορετικά χρώματα αλλά και πιο γήινες ιδέες.

Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να διακοσμήσετε ανοιξιάτικα το μπάνιο, την κρεβατοκάμαρα, την κουζίνα, το χολ, τον κήπο και γενικότερα όλο το σπίτι χωρίς πάντα να χρειαστεί να αλλάξετε πλήρως την ταυτότητα του σπιτιού. Διαβάστε παρακάτω:

Ανοιξιάτικες ιδέες διακόσμησης για το σπίτι: Χρωματιστά διακοσμητικά και λουλούδια

Μπορείτε να αναδείξετε το σπίτι σας τοποθετώντας στο χολ ή σε οποιοδήποτε αγαπημένο μέρος του σπιτιού μερικά ψάθινα και όχι μόνο χρωματιστά διακοσμητικά αντικείμενα που θα τα συνδυάσετε με αληθινά λουλούδια από τον κήπο ή από κάποιο ανθοπωλείο.

Άνοιξη 2022: 20 ανοιξιάτικες ιδέες διακόσμησης για το σπίτι

Ανοιξιάτικες ιδέες διακόσμησης για το σπίτι: Boho αυτοκόλλητα στη σκάλα και χρωματιστά καδράκια

Αν έχετε εσωτερική σκάλα μπορείτε να διακοσμήσετε την εσωτερική σας σκάλα και ταυτόχρονα να ανανεώσετε όλη την διακόσμηση του σπιτιού. Μπορείτε λοιπόν να βάλετε boho αυτοκόλλητα σε έντονες αποχρώσεις και να τα συνδυάσετε με μικρά καδράκια σε έντονες αποχρώσεις και boho ή pop art σχέδια.

ανοιξιάτικα-αυτοκόλλητα-στην-σκάλα-του-σπιτιού-ιδέες-για-ανοιξιάτικη διακόσμηση-

Ανοιξιάτικες ιδέες διακόσμησης για το σπίτι: Αυτοκόλλητα τοίχου σε ανοιξιάτικα σχέδια στο μπάνιο

Μπορείτε να κάνετε το μπάνιο σας πιο ανοιξιάτικο προσθέτοντας μία μικρή λεπτομέρεια. Ένα σικ αυτοκόλλητου τοίχου σε σχέδιο λουλουδιού! Αυτά τα αυτοκόλλητα τοίχου κυκλοφορούν σε πολλά χρώματα οπότε ακόμη κι αν έχετε επιλέξει μία πιο γήινη διακόσμηση, μπορείτε να βρείτε το ανοιξιάτικο αυτοκόλλητο τοίχου που ταιριάζει στο σπίτι σας.

αυτοκόλλητα τοίχου-με-λουλούδια-στο-μπάνιο-ιδέες-για-ανοιξιάτικη διακόσμηση-

Ανοιξιάτικες ιδέες διακόσμησης για το σπίτι: Φυτά εσωτερικού χώρου στην κουζίνα

Μπορείτε να αγοράσετε σε πολύ προσιτές τιμές φυτά εσωτερικού χώρου και να τα τοποθετήσετε στους πάγκους και στα ράφια της κουζίνας. Μπορείτε να προτιμήσετε τα παχύφυτα ή άλλα φυτά εσωτερικού χώρου αρκεί να είναι αληθινά, διότι τα ψεύτικα λουλούδια κάνουν την διακόσμηση κιτς.

φυτά-εσωτερικού χώρου-ιδέες-για-ανοιξιάτικη διακόσμηση-

Ανοιξιάτικες ιδέες διακόσμησης για το σπίτι: Λουλούδια στο μπάνιο

Μπορείτε να βάλετε τα αγαπημένα σας λουλούδια και μέσα στο μπάνιο σαν μία διακριτική ανοιξιάτικη πινελιά διακόσμησης. Μπορείτε να τα τοποθετήσετε στον νιπτήρα του μπάνιο ή στην θήκη για τις πετσέτες και γενικά όπου σας αρέσει.

φυτά-εσωτερικού χώρου-στο-μπάνιο-ιδέες-για-ανοιξιάτικη διακόσμηση-

Ανοιξιάτικες ιδέες διακόσμησης για το σπίτι: Λουλούδια σε μεγάλα βάζα στο τζάκι

Μπορείτε να πάρετε τα αγαπημένα σας λουλούδια και να τα τοποθετήσετε σε μεγάλα και ψηλά βάζα. Με αυτόν τον τρόπο, τα φυτά θα δείχνουν μεγαλύτερα και ο χώρος θα έχει περισσότερο κύρος. Μπορείτε να τοποθετήσετε αυτά τα φυτά σε κάθε χώρο του σπιτιού αλλά εμείς σας προτείνουμε το τζάκι. Δε θα το μετανιώσετε.

-φυτά εσωτερικού χώρου-στο-τζάκι-Άνοιξη 2022-ιδέες-για-ανοιξιάτικη διακόσμηση-

Ανοιξιάτικες ιδέες διακόσμησης για το σπίτι: Ζωγραφισμένα λουλούδια στον τοίχο

Αν είστε καλοί στη ζωγραφική τότε αυτό είναι κάτι που μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε και στην διακόσμηση του σπιτιού σας. Διαλέξτε τον αγαπημένο σας τοίχο και ζωγραφίστε αφηρημένα σχέδια με λουλούδια, κλαδιά, πεταλούδες και όλα αυτά τα σχέδια που σας θυμίζουν Άνοιξη.

ζωγραφισμένα λουλούδια-στον-τοίχο-Άνοιξη 2022-ιδέες-για-ανοιξιάτικη διακόσμηση-

Δείτε ακόμα Τρισδιάστατα πλακάκια τοίχου: 15 ιδέες διακόσμησης

φυτά-εσωτερικού χώρου-στην-κρεβατοκάμαρα-Άνοιξη 2022-ιδέες-για-ανοιξιάτικη διακόσμηση-

Ανοιξιάτικες ιδέες διακόσμησης για το σπίτι: Αυτοκόλλητα λουλουδιών στον καθρέφτη

Αν θέλετε να βάλετε λίγο επιπλέον χρώμα στην κρεβατοκάμαρα ή στο παιδικό δωμάτιο μπορείτε να βρείτε σε μαγαζιά με διακοσμητικά αλλά και παιχνίδια, παιχνιδιάρικα αυτοκόλλητα λουλουδιών. Κολλήστε αυτά τα αυτοκόλλητα γύρω γύρω από τον καθρέφτη και μικροί και μεγάλοι θα ξετρελαθούν!

λουλούδια-στον-καθρέφτη-Άνοιξη 2022-ιδέες-για-ανοιξιάτικη διακόσμηση- φυτά εσωτερικού χώρου-στο-μπάνιο-Άνοιξη 2022-ιδέες-για-ανοιξιάτικη διακόσμηση- Άνοιξη 2022-ιδέες-για-ανοιξιάτικη διακόσμηση-στο-σπίτι-

Ανοιξιάτικες ιδέες διακόσμησης για το σπίτι: Διαλέξτε έντονα χρώματα για το σπίτι

Την Άνοιξη ο καιρός ανοίγει και οι άνθρωποι αποφασίζουν να κάνουν κάποια ανακαίνιση. Αν λοιπόν φέτος την Άνοιξη προγραμματίζατε να βάψετε τους τοίχους του σπιτιού τότε εμείς θα σας συστήναμε να παίξετε με έντονα χρώματα στους τοίχους και όχι μόνο.

Σίγουρα θα σας βάλει σε ανοιξιάτικη διάθεση αυτή η επιλογή όμως όλο τον χρόνο τα έντονα χρώματα σε μερικούς χώρους του σπιτιού είναι τάση, είναι πολύ όμορφα και σας γεμίζουν ευχάριστα συναισθήματα.

έντονα-χρώματα-στους-τοίχους-Άνοιξη 2022-ιδέες-για-ανοιξιάτικη διακόσμηση-στο-σπίτι-

Ανοιξιάτικες ιδέες διακόσμησης για το σπίτι: Κουρτίνες σε διάφορα χρώματα

Μπορείτε επίσης να βάλετε την Άνοιξη στο σπίτι σας παίζοντας με τα χρώματα των κουρτινών. Μπλε, πετρόλ, κίτρινες, φούξια και γενικότερα ό,τι χρώμα σας αρέσει στις αγαπημένες σας κουρτίνες θα κάνουν το σπίτι σας να μοιάζει με ανοιξιάτικο κήπο.

χρωματιστές-κουρτίνες-Άνοιξη 2022-ιδέες-για-ανοιξιάτικη διακόσμηση-στο-σπίτι- Άνοιξη 2022-ιδέες-για-ανοιξιάτικη διακόσμηση-στο-σπίτι- Άνοιξη 2022-ιδέες-για-ανοιξιάτικη διακόσμηση-στο-σπίτι- Άνοιξη 2022-ιδέες-για-ανοιξιάτικη διακόσμηση-στο-σπίτι-

Ανοιξιάτικες ιδέες διακόσμησης για το σπίτι: Κουρτίνες μπάνιου με λουλούδια

Μπορείτε να αλλάξετε και τις κουρτίνες του μπάνιου και να επιλέξετε ανοιξιάτικες κουρτίνες μπάνιου με λουλούδια σε διάφορα χρώματα – πιο έντονα ή πιο γήινα -. Η αλήθεια είναι ότι προτιμήστε τις υφασμάτινες κουρτίνες γιατί οι πλαστικές μουχλιάζουν εύκολα και “ρίχνουν” την διακόσμηση του μπάνιου.

κουρτίνες μπάνιου-με-λουλούδια-Άνοιξη 2022-ιδέες-για-ανοιξιάτικη διακόσμηση-στο-σπίτι-

Ανοιξιάτικες ιδέες διακόσμησης για το σπίτι: Διακοσμητικά φαναράκια την Άνοιξη

Μπορείτε επίσης να φτιάξετε τα δικά σας διακοσμητικά φαναράκια για το σπίτι ή τον κήπο. Πάρτε μερικά φαναράκια που σκουριάζουν στην αποθήκη ή αγοράστε τα σε πολύ προσιτές τιμές και διακοσμήστε τα με λουλούδια ή λαγουδάκια αφού το Πάσχα πλησιάζει.

φαναράκια-με-λουλούδια-Άνοιξη 2022-ιδέες-για-ανοιξιάτικη διακόσμηση-στο-σπίτι- Άνοιξη 2022-ιδέες-για-ανοιξιάτικη διακόσμηση-στο-σπίτι-

Δείτε ακόμα Ακατέργαστο ξύλο: 20 ιδέες διακόσμησης

Άνοιξη 2022-ιδέες-για-ανοιξιάτικη διακόσμηση-στο-σπίτι-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την διακόσμηση του σπιτιού στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close