Τρισδιάστατα πλακάκια τοίχου-στο-σπίτι-ιδέες-διακόσμησης-

Τρισδιάστατα Πλακάκια Τοίχου: 15 ιδέες διακόσμησης. Τα τρισδιάστατα πλακάκια τοίχου είναι η νέα τάση στην διακόσμηση του σπιτιού κι εμείς θα σας παρουσιάσουμε 15 ιδέες για όλο το σπίτι.

Τα τρισδιάστατα πλακάκια τοίχου είναι η τελευταία λέξη της μόδας όσων αφορά την διακόσμηση του σπιτιού. Στην αγορά θα βρείτε τα τρισδιάστατα πλακάκια τοίχου σε μοντέρνα σχέδια και αυτό που τα κάνει να ξεχωρίζουν είναι ότι έχουν υφή.

Τα τρισδιάστατα πλακάκια τοίχου μπορούν να φτιαχτούν αποκλειστικά από φυσικά υλικά όπως είναι οι φυτικές ίνες από μίσχους ζαχαροκάλαμου οπότε αποτελούν μία ιδέα διακόσμησης άκρως φιλική για το περιβάλλον. Επίσης τα περισσότερα τρισδιάστατα πλακάκια μπορούν να βαφτούν εύκολα και τοποθετούνται γρήγορα.

Τρισδιάστατα πλακάκια τοίχου: 15 ιδέες διακόσμησης

Στο σημερινό μας άρθρο αποφασίσαμε να σας παρουσιάσουμε 15 ιδέες διακόσμησης με πρωταγωνιστή τα τρισδιάστατα πλακάκια. Μοντέρνες ιδέες για όλα τα γούστα για το καθιστικό, το μπάνιο, την κουζίνα την κρεβατοκάμαρα και όχι μόνο. Διαβάστε παρακάτω:

Τρισδιάστατα πλακάκια τοίχου στο καθιστικό

Τα τρισδιάστατα πλακάκια τοίχου έχουν πολλά πλεονεκτήματα γι’ αυτό και αγαπήθηκαν τόσο γρήγορα από τον κόσμο. Καταρχάς δεν χρειάζεται να βάφεται τους τοίχους σας κάθε χρόνο όπως συνιστάται και δίνουν μία διάσταση στο σπίτι σας.

Τρισδιάστατα Πλακάκια Τοίχου: 15 ιδέες διακόσμησης

Τρισδιάστατα πλακάκια τοίχου στην κρεβατοκάμαρα

Επίσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν εκτός από τα σπίτια, σε γραφεία, επαγγελματικούς χώρους και γενικά σε όποιο κτίριο θέλετε. Είναι μοντέρνα και κάνουν τον τοίχο σας να φαίνεται σκαλιστός, χαρίζοντας στιλ και φινέτσα σε κάθε χώρο.

τρισδιάστατα-πλακάκια-τοίχου-στη-κρεβατοκάμαρα-ιδέες-διακόσμησης-

Στην διακόσμηση του σπιτιού

Αν θέλετε λοιπόν να κάνετε τον αγαπημένο σας χώρο στο σπίτι και όχι μόνο πιο μοντέρνο και ιδιαίτερο τότε μπορείτε να τοποθετήσετε τα συγκεκριμένα πλακάκια σε μερικές γωνίες του σπιτιού. Μία ιδέα διακόσμησης είναι και η παρακάτω με την τηλεόραση.

τρισδιάστατα-πλακάκια-τοίχου-στο-σπίτι-ιδέες-διακόσμησης-

Τρισδιάστατα πλακάκια τοίχου στη τραπεζαρία

Υπάρχουν στην αγορά σχέδια με τρισδιάστατα πλακάκια που είναι αρκετά ρομαντικά και vintage. Ταιριάζουν λοιπόν πολύ στο δωμάτιο που έχετε την τραπεζαρία. Άλλωστε όταν τρώμε θέλουμε να βρισκόμαστε σε ένα χώρο που αποπνέει χαλάρωση και φινέτσα.

τρισδιάστατα-πλακάκια-τοίχου-στη-τραπεζαρία-ιδέες-διακόσμησης-

Στο σαλόνι

Κι αν σας αρέσουν τα έντονα χρώματα δεν χρειάζεται να αγχώνεστε. Είναι γνωστό ότι τα τρισδιάστατα πλακάκια τοίχου κυκλοφορούν στην αγορά σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Έτσι μπορείτε να δώσετε χρώμα και στιλ στο σπίτι ή στο γραφείο σας χρησιμοποιώντας τα.

τρισδιάστατα-πλακάκια-τοίχου-στο-σαλόνι-ιδέες-διακόσμησης-

Δείτε ακόμα Ακατέργαστο ξύλο: 20 ιδέες διακόσμησης

τρισδιάστατα-πλακάκια-τοίχου-στη-κρεβατοκάμαρα-ιδέες-διακόσμησης-

Στο χώρο της δουλειάς

Αν δεν μπορείτε να φανταστείτε πως μπορούν αυτά τα πλακάκια τοίχου να μπουν στον χώρο της δουλειάς σας η παρακάτω ιδέα θα σας βοηθήσει. Τα συγκεκριμένα πλακάκια προσδίδουν κύρος εξαιτίας του χρώματος αλλά και του σχεδίου.

τρισδιάστατα-πλακάκια-τοίχου-στο-γραφείο-ιδέες-διακόσμησης-

Τρισδιάστατα πλακάκια τοίχου πίσω από το σύνθετο

Στο σαλόνι μας συχνά τοποθετούμε σύνθετο για την τηλεόραση. Αν θεωρείτε ότι το σημείο που έχετε τοποθετήσετε το σύνθετο είναι πολύ κενό τότε σίγουρα μπορείτε να τοποθετήσετε στον τοίχο τρισδιάστατα πλακάκια. Έτσι θα γεμίσει ο χώρος και θα ομορφύνει το σαλόνι.

τρισδιάστατα πλακάκια τοίχου-στο-σύνθετο-ιδέες-διακόσμησης- τρισδιάστατα πλακάκια τοίχου-στο-γραφείο-ιδέες-διακόσμησης-

Τρισδιάστατα πλακάκια τοίχου στο τζάκι

Μπορούν να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση ότι ο χώρος είναι πιο μεγάλος ή και πιο μικρός και σίγουρα σε κάνει να πιστεύεις ότι παίζεις σε ταινία. Μπορείτε να τα τοποθετήσετε ακόμη και γύρω από το τζάκι και δε θα το μετανιώσετε.

τρισδιάστατα πλακάκια τοίχου-στο-τζάκι-ιδέες-διακόσμησης-

Τρισδιάστατα πλακάκια τοίχου στο μπάνιο

Κι αν θέλετε το μπάνιο σας να μοιάζει με σπα τότε σίγουρα τα αυτά τα πλακάκια τοίχου θα σας βοηθήσουν σε αυτό. Βρείτε τα σχέδια που αγαπάτε περισσότερο και προσφέρετε μία άλλη νότα στο μπάνιο σας.

τρισδιάστατα πλακάκια τοίχου-στο-μπάνιο-ιδέες-διακόσμησης- τρισδιάστατα πλακάκια τοίχου-στο-σαλόνι-ιδέες-διακόσμησης-

Τρισδιάστατα πλακάκια τοίχου στη κουζίνα

Η κουζίνα είναι το δωμάτιο που περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας για να μαγειρέψουμε και όχι μόνο. Μπορούμε λοιπόν να την απογειώσουμε με μερικά τρισδιάστατα πλακάκια τοίχου στα αγαπημένα μας χρώματα.

τρισδιάστατα πλακάκια τοίχου-στη-κουζίνα-ιδέες-διακόσμησης- Τρισδιάστατα πλακάκια τοίχου-στην-κρεβατοκάμαρα-ιδέες-

Δείτε ακόμα 10 αλλαγές στην διακόσμηση που θα ανανεώσουν το σπίτι σας

Τρισδιάστατα πλακάκια τοίχου-στο-σπίτι-ιδέες-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την διακόσμηση του σπιτιού στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close