Χειμωνιάτικη -διακόσμηση- καθιστικού-: 15- ιδέες-

Χειμωνιάτικη διακόσμηση καθιστικού: 15 ιδέες. Υπέροχες χειμωνιάτικες ιδέες ακόμη και με χριστουγεννιάτικη διακόσμηση για το καθιστικό σας.

Το καθιστικό ή αλλιώς σαλόνι είναι ένα αγαπημένο δωμάτιο του σπιτιού. Συνήθως εκεί μαζευόμαστε με τους δικούς μας ανθρώπους για συζήτηση, καφέ, ποτό, ταινία και άλλα. Εκεί χαλαρώνουμε βλέποντας τηλεόραση ή διαβάζοντας ένα βιβλίο.

Τον Χειμώνα ειδικά το σαλόνι γίνεται σίγουρα το αγαπημένο μας δωμάτιο. Με σβηστά τα φώτα, αναμμένα κεριά και μία καλή ταινία στο Netflix σκεπαζόμαστε με την κουβερτούλα μας και απολαμβάνουμε στιγμές χαλάρωσης μέχρι να νυστάξουμε.

Δείτε ακόμα 24 ιδέες διακόσμησης που θα κάνουν το σπίτι πιο ζεστό τον Χειμώνα

Θέλουμε λοιπόν το σαλόνι μας να είναι μοντέρνο, ζεστό και φιλόξενο. Το καθιστικό λοιπόν έχει τους δικούς του κανόνες όσων αφορά την χειμερινή διακόσμηση. Συγκεντρώσαμε λοιπόν για εσάς 15 υπέροχες ιδέες για χειμωνιάτικη διακόσμηση στο καθιστικό. Διαβάστε παρακάτω: 

Χειμωνιάτικη διακόσμηση στο καθιστικό με ψάθινα πουφ

Τα πουφ είναι σίγουρα πολύ όμορφα και πολλοί άνθρωποι τα έχουν υιοθετήσει στο καθιστικό τους. Μπορείς φέτος να κάνεις την αλλαγή και να κάνεις το καθιστικό σου πιο boho υιοθετώντας ψάθινα πουφ. Τα ψάθινα πουφ θα κάνουν τον χώρο να μοιάζει πιο boho και ζεστός.

Χειμωνιάτικη διακόσμηση καθιστικού: 15 ιδέες

Χειμωνιάτικη διακόσμηση στο σαλόνι με κεριά και μάλλινα ριχτάρια

Μπορείτε να τοποθετήσετε στους καναπέδες σας μάλλινα ριχτάρια. Η τάση τα τελευταία χρόνια θέλει τα ριχτάρια του σαλονιού να είναι τοποθετημένα με τέτοιο τρόπο που να φαίνονται αφημένα πάνω στους καναπέδες ή στις πολυθρόνες. Τα κεριά επιβάλλονται για ένα καθιστικό με ατμόσφαιρα.

χειμωνιάτικη-διακόσμηση-στο-σαλόνι-ιδέες-

Ξύλινο τραπεζάκι στο καθιστικό και πολλά μαξιλάρια στους καναπέδες

Αν θέλετε να κάνετε το καθιστικό σας πιο ζεστό τότε σίγουρα πρέπει να επιλέξετε έπιπλα από ξύλο που μοιάζουν σχεδόν χωρίς καμία επεξεργασία. Το παραδοσιακό ξύλο κάνει το σπίτι μας πιο ζεστό τον Χειμώνα και αυτός είναι ένας κανόνας που υπάρχει χρόνια.

Μην ξεχάσετε όμως να γεμίσετε περισσότερο το καθιστικό σας. Τοποθετήστε πολλά μαξιλάρια στους καναπέδες, κεριά στο τραπεζάκι του καθιστικού και πολλά χειμωνιάτικα διακοσμητικά όπως κεριά, ρολόγια και άλλα.

χειμωνιάτικη-διακόσμηση-στο-καθιστικό-με-κεριά-

Λουλούδια στο καθιστικό σας

Τα λουλούδια μπορεί να τα έχουμε συνδέσει με την Άνοιξη όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι σε θέση να συνθέσουν μία υπέροχη χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα στο καθιστικό σας. Τοποθετήστε μερικά ριχτάρια στους καναπέδες που μοιάζουν με κουρελούδες και βάλτε γλάστρες με λουλούδια στα αγαπημένα σημεία του καθιστικού σας.

χειμωνιάτικη-διακόσμηση-στο-καθιστικό-με-λουλούδια-

Χειμωνιάτικη διακόσμηση καθιστικού Φώτα led στο καθιστικό

Η παρακάτω ιδέα μπορεί να περιέχει φώτα led όμως δεν είναι χριστουγεννιάτικη. Ένα ζεστό και φιλόξενο καθιστικό βασίζεται στον καλό και απαλό φωτισμό. Φανταστείτε λοιπόν πόσο όμορφη ατμόσφαιρα δημιουργούν στο καθιστικό τα φώτα led τον Χειμώνα. Σβήνετε το κεντρικό φως και αφήνετε τον απαλό φωτισμό των led να σας χαλαρώσει.

χειμωνιάτικη-διακόσμηση-στο-καθιστικό-με-φώτα led-

Χαλιά από χοντρό ύφασμα στο καθιστικό

Τα τελευταία χρόνια έχουν βγει στην αγορά και έχουν κυριαρχήσει στις τάσεις τα χαλιά από χοντρό ύφασμα, που είναι τραχιά στην υφή. Μπορείτε λοιπόν να επιλέξετε ένα τέτοιο χαλί για το σαλόνι σας. Είναι παραδοσιακά χαλιά και θα σας γυρίσουν πίσω στην παιδική σας ηλικία και στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού.

χειμωνιάτικη-διακόσμηση-στο-καθιστικό-με-vintage χαλιά-

Χειμωνιάτικη διακόσμηση καθιστικού: Φυτά εσωτερικού χώρου και φωτάκια led για τα Χριστούγεννα στο καθιστικό

Η αλήθεια είναι πως μπορείτε να παίξετε με τα φυτά εσωτερικού χώρου, μερικά φώτα led και απαραιτήτως με μερικά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και να κάνετε το καθιστικό σας να μοιάζει πιο μοντέρνο, πιο φιλόξενο και πιο ζεστό από ποτέ.

χριστουγεννιάτικη διακόσμηση-στο-καθιστικό-ιδέες-

Ιδέα διακόσμησης στο σύνθετο του καθιστικού

Τα περισσότερα καθιστικά έχουν σύνθετο για την τηλεόραση. Αν θέλετε να κάνετε το σύνθετό σας πιο όμορφο και να απογειώσετε ακόμη περισσότερο την διακόσμηση του σαλονιού μπορείτε να τοποθετήσετε στο σύνθετο κορνίζες στο ίδιο ή σε παρόμοιο χρώμα με το χρώμα του σύνθετου, πορτατίφ και γλάστρες με φυτά εσωτερικού χώρου.

ιδέες-για-διακόσμηση-στο-σύνθετο-του-σαλονιού-

Δείτε ακόμα Φθηνές ιδέες διακόσμησης για όλο το σπίτι που θα σε ενθουσιάσουν

χριστουγεννιάτικη-διακόσμηση-στο-καθιστικό-ιδέες-

Χειμωνιάτικη διακόσμηση καθιστικού :Δερμάτινοι καναπέδες στο καθιστικό

Οι δερμάτινοι καναπέδες είναι διαχρονικοί και μπορούν φέτος να απογειώσουν την διακόσμηση στο καθιστικό σας. Οι δερμάτινοι καναπέδες λοιπόν μπορούν να κάνουν το σαλόνι σας να μοιάζει πιο ζεστό και μοντέρνο και ταιριάζουν με τα περισσότερα διακοσμητικά για το καθιστικό σας.

δερμάτινοι-καναπέδες-στο-καθιστικό-

Χειμωνιάτικη διακόσμηση στο καθιστικό σε λευκό χρώμα

Μπορείτε να παίξετε με το λευκό χρώμα στο καθιστικό για να απογειώσετε ακόμη περισσότερο την διακόσμησή σας. Το καθιστικό σας θα μοιάζει πολύ μοντέρνο και σίγουρα είναι μία αγαπημένη πρόταση για τους λάτρεις του λευκού.

διακόσμηση-στο-καθιστικό-σε-λευκό χρώμα-

Χριστουγεννιάτικα κηροπήγια στο καθιστικό

Τα κηροπήγια είναι αγαπημένα διακοσμητικά όχι μόνο για το καθιστικό αλλά και για όλο το υπόλοιπο σπίτι σε όλες τις εποχές του χρόνου. Έτσι φέτος τα Χριστούγεννα κάντε το καθιστικό σας να μοιάζει πιο ζεστό και χουχουλιάρικο με κεριά ρεσό μέσα σε χριστουγεννιάτικα μοντέρνα κηροπήγια. 

ιδέες-για-χριστουγεννιάτικη διακόσμηση-στο-καθιστικό- ιδέες-για-διακόσμηση-στο-καθιστικό-

Βάλτε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο καθιστικό

Πολλοί άνθρωποι τείνουν να στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους στο παιδικό δωμάτιο για να χαρεί το παιδί. Φέτος μπορείτε να στολίσετε κι ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δέντρο στο καθιστικό. Όπως και να το κάνουμε, ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στο καθιστικό σίγουρα θα κάνει τον χώρο πιο ζεστό.

χριστουγεννιάτικο-δέντρο-στο-καθιστικό-διακόσμηση- χριστουγεννιάτικη-διακόσμηση-στο-καθιστικό-ιδέες-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την διακόσμηση στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close