Χειροποίητες Χριστουγεννιάτικες πιατέλες και κούπες : Πως να τις φτιάξεις και ιδέες για να τις διακοσμήσεις

Χειροποίητες Χριστουγεννιάτικες πιατέλες και κούπες : Πως να τις φτιάξεις και ιδέες για να τις διακοσμήσεις. Σου βρήκαμε σχέδια γιορτινά για να πάρεις ιδέες αλλά είμαι σίγουρη ότι θα εντυπωσιάσεις με τα δικά σου!

Χειροποίητες Χριστουγεννιάτικες πιατέλες και κούπες : Πως να τις φτιάξεις

Ένας μαρκαδόρος, μια κούπα,ένα πιάτο και ένας φούρνος.

Το μόνο που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις το δικό σου στυλ στα δώρα, τις κούπες ή και ολόκληρα τα σερβίτσια σου είναι ένας μόνιμος μαρκαδόρος (ανεξίτηλος)  και ένας φούρνος!

Βάλε φαντασία, ζωγράφισε τα σερβίτσια σου και χάρισε  στους αγαπημένους τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς Χειροποίητες Χριστουγεννιάτικες πιατέλες και κούπες .Ένα δώρο που θα έχει την προσωπική σου σφραγίδα,δεν θα σου στοιχίσει ακριβά  και σίγουρα θα το εκτιμήσουν.Σου βρήκαμε σχέδια γιορτινά για να πάρεις ιδέες αλλά είμαι σίγουρη ότι θα εντυπωσιάσεις με τα δικά σου!

Υλικά
ειδικά χρώματα ανθεκτικά στο νερό (θα βρείτε στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σας η ανεξίτηλους μαρκαδόρους
πινέλα πολύ λεπτά
Σφουγγάρι
Βαμβακερό ύφασμα
Κούπες λευκές πορσελάνινες, πιάτα λευκά

Χειροποίητες Χριστουγεννιάτικες πιατέλες και κούπες : Δείτε παρακάτω ιδέες

Χειροποίητες Χριστουγεννιάτικες πιατέλες και κούπες : Πως να τις φτιάξεις και ιδέες για να τις διακοσμήσεις

Πως γίνεται…. Απλά
γράψε ή ζωγράφισε ό,τι θέλεις, βάλε την κούπα ή το πιάτο (προτίμησε πορσελάνη και όχι κεραμικά σερβίτσια για να μην σπάσουν στο ψήσιμο) στον φούρνο
στους 160 βαθμούς Κελσίου για 20 λεπτά (δύο φορές)  και μετά περίμενε να κρυώσει.

Το
σχέδιό σου είναι πλέον μόνιμο και δεν φεύγει ούτε στο πλυντήριο πιάτων!

DIY:Χειροποίητες Χριστουγεννιάτικες πιατέλες και κούπες

 Μια ιδέα που μου άρεσε πολύ για να γράψουν τα παιδιά στον Αη Βασίλη το δικό τους μήνυμα όταν θα του αφήσουν το γράμμα τους….

DIY:Χειροποίητες Χριστουγεννιάτικες πιατέλες και κούπεςΧειροποίητες Χριστουγεννιάτικες πιατέλες

DIY:Χειροποίητες Χριστουγεννιάτικες πιατέλες και κούπεςΧειροποίητες Χριστουγεννιάτικες πιατέλες και κούπες : Πως να τις φτιάξεις και ιδέες για να τις διακοσμήσειςDIY:Χειροποίητες Χριστουγεννιάτικες πιατέλες και κούπεςDIY:Χειροποίητες Χριστουγεννιάτικες πιατέλες και κούπεςDIY:Χειροποίητες Χριστουγεννιάτικες πιατέλες και κούπεςDIY:Χειροποίητες Χριστουγεννιάτικες πιατέλες και κούπεςΧειροποίητες Χριστουγεννιάτικες πιατέλες και κούπες : ιδέεςDIY:Χειροποίητες Χριστουγεννιάτικες πιατέλες και κούπεςDIY:Χειροποίητες Χριστουγεννιάτικες πιατέλες και κούπεςΧειροποίητες Χριστουγεννιάτικες πιατέλες και κούπες :DIY:Χειροποίητες Χριστουγεννιάτικες πιατέλες και κούπες

Merry Christmas plate - from Paint it Pottery Shop. Could have kids make the simple drawing and then transfer it onto their plate.

Σημείωση: Εάν τα χρώματα που θα χρησιμοποιήσεις λένε οτι δεν είναι
κατάλληλα για να φας επάνω σε αυτά, τότε μπορείς να κάνεις τη ζωγραφική
σου από την πίσω πλευρά του πιάτου.

Μικροί και μεγάλοι ζωγράφοι έτοιμοι για δράση λοιπόν! Και μην ξεχνάτε να μένετε συντονισμένοι μαζί μας γιατί σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις!

Καλές δημιουργίες

Κατερίνα Βήττα

Δείτε εδώ όλες τις Χριστουγεννιατικες ιδέες μας 

Close