Ελένη Μενεγάκη: Μας δείχνει το χριστουγεννιάτικο δέντρο της (εικόνα)

Η Ελένη Μενεγάκη είναι η πιο διάσημη και πετυχημένη παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης. Θα δούμε πολλές φωτογραφίες απο το επαγγελματικό της περιβάλλον, ενώ την προσωπική της ζωή φροντίζει να την κρατάει πιο πολύ για τον εαυτό της.

Ωστόσο μέσα από αναρτήσεις της βρήκαμε κάποιες φωτογραφίες από το σπίτι της στα Μελίσσια, το οποίο είναι ακριβώς στις απαιτήσεις της και στις προσδοκίες μας! Ένα πανέμορφο σπίτι με κήπο που κάθε άνθρωπος θα ζήλευε!

Η καριέρα της βεβαίως και τα χρήματα που έχει βγάλει, της επιτρέπουν να έχει μια άνετη ζωή σε ένα πολυτελές σπίτι των βορείων προαστίων της Αθήνας.

Ελένη Μενεγάκη: Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι της παρουσιάστριας Ελένη Μενεγάκη: Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι της παρουσιάστριας Ελένη Μενεγάκη: Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι της παρουσιάστριας Ελένη Μενεγάκη: Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι της παρουσιάστριας Ελένη Μενεγάκη: Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι της παρουσιάστριας Ελένη Μενεγάκη: Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι της παρουσιάστριας Ελένη Μενεγάκη: Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι της παρουσιάστριας Ελένη Μενεγάκη: Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι της παρουσιάστριας

 

Close