Έτσι θα εξαφανίσετε τις ζάρες από τα παπούτσια και θα τους δώσετε πάλι φόρμα σαν να ήταν καινούργια!

Οι ζάρες στα παπούτσια, είναι ένα ενοχλητικό θέαμα που εμφανίζονται από τη συχνή χρήση τους. Όταν τα φοράμε καινούργια πραγματικά απολαμβάνουμε το πόσο όμορφα και αψεγάδιαστα φαίνονται. Γιατί λοιπόν να μην μπορούμε, παρ’όλη τη χρήση τους, να τα βλέπουμε συνέχεια έτσι και να φροντίζουμε να τα διατηρούμε σαν καινούργια;

Και αν ρωτάτε πως είναι δυνατόν κάτι τέτοιο, σας λέμε πως όντως γίνεται και ο τρόπος είναι τόσο εύκολος που θα απορήσετε με το αν έχει πράγματι αποτέλεσμα! Μπορούμε να επαναφέρουμε τα αγαπημένα μας παπούτσια στην αρχική τους κατάσταση μέσα σε 5 λεπτά. Πάμε να δούμε πως;

Δειτε ακομα 9+1 Έξυπνα κόλπα που θα σας βοηθήσουν να καθαρίσετε το σπίτι σας με την βοήθεια καθαριστικών των οποίων τα υλικά μπορούν να βρεθούν σε οποιαδήποτε κουζίνα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Shantel De Bonsu κοινοποίησε στον λογαριασμό της στο Twitter το κόλπο, το οποίο το έχει ανεβάσει και στο YouTube. Το κόλπο της κρύβεται στο σιδέρωμα!

Είναι δυνατόν θα αναρωτηθείτε; Κι όμως!

Το αρχικό tweet αποδείχτηκε απίστευτα δημοφιλές, από όταν “βγήκε στον αέρα” στις 15 Απριλίου.

Βήμα 1: Γεμίστε το παπούτσι σας με χαρτιά, κάλτσες, παλιά ρούχα κλπ .

Γεμίστε μέχρι το σημείο που δεν θα μπορείτε να δείτε τις ζαρες πια και όταν θα πιέζετε από πάνω με το χέρι σας, το δέρμα δεν θα μετακινείται.

Βήμα 2: Βρέξτε μια πετσέτα, ή πανί με νερό και στη συνέχεια στύψτε τη καλά, ώστε να μείνει απλά πολύ νωπή, αλλά όχι να στάζουν νερά.

Βήμα 3: Τοποθετήστε την πετσέτα, ή το πανί πάνω από το παπουτσι, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Βήμα 4: Με το σίδερο να καίει, σιδερώστε την πετσέτα. Φροντίστε να ανασηκώνετε τακτικά το σίδερο για να μην κάψετε τα παπούτσια σας! Ανάλογα με το πόσο μεγάλες/βαθιές είναι οι  ζάρες στα παπούτσια θα εξαρτηθεί και ο χρόνος που θα χρειαστείτε για να σιδερώσετε .

Δείτε το βίντεο:

Πολλοί είναι αυτοί που δοκίμασαν το κόλπο κι έμειναν με το στόμα ανοιχτό από την αποτελεσματικότητά του! Μήπως ήρθε η ώρα να το δοκιμάσετε κι εσείς;

Δειτε ακομα Καταργείστε το σίδερο με αυτά τα 9 πανέξυπνα κόλπα για ρούχα σαν σιδερωμένα!

Με ένα κλικ εδώ δείτε όλα μας τα άρθρα

Close