Φτιάξτε μόνες σας υπέροχα χριστουγεννιάτικα βαζάκια που θα λατρέψουν τα παιδιά σας

Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι για μικρούς και μεγάλους αλλά είναι κυρίως για τα παιδιά. Τα παιδιά λατρεύουν τα χριστουγεννιάτικα παιχνίδια και στολίδια του σπιτιού και ξετρελαίνονται με κάθε τι καινούργιο.Αν θέλετε να τα εντυπωσιάσετε για άλλη μια χρονιά δεν έχετε παρά να φτιάξετε αυτά τα υπέροχα χριστουγεννιάτικα βαζάκια.Είναι εύκολο να φτιαχτούν και μπορούν να σας βοηθήσουν σε αυτό οι μικροί μας φίλοι! Δείτε λοιπόν πως να τα φτιάξετε!

ftiaxte-mones-sas-christougenniatika-vazakia-pou-tha-latrepsoun-ta-pedia-sas1_

Τα Χριστούγεννα είναι μι γιορτή που την αγαπάμε πολύ. Όταν μιλάμε για αυτή την περίοδο του χρόνου σκεφτόμαστε χιόνι, ταράνδους, έλατα, χριστουγεννιάτικα στολίδια και δέντρα!Αν μπορέσουμε λοιπόν να τα συνδυάσουμε όλα αυτά μαζί σε ένα χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό δεν θα είναι τέλειο;;

Δείτε ακόμη:65 Ιδέες Παστέλ για Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση!! 

Αν θέλετε να τα εντυπωσιάσετε για άλλη μια χρονιά δεν έχετε παρά να φτιάξετε αυτά τα υπέροχα χριστουγεννιάτικα βαζάκια.Είναι εύκολο να φτιαχτούν και μπορούν να σας βοηθήσουν σε αυτό οι μικροί μας φίλοι!

ftiaxte-mones-sas-christougenniatika-vazakia-pou-tha-latrepsoun-ta-pedia-sas2_

Αυτά τα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά μπορούν να στολίσουν κάθε γωνιά του σπιτιού σας και στο να τα φτιάξετε μπορούν να σας βοηθήσουν τα παιδιά σας.

Δείτε ακόμη: Ιδεες για χριστουγεννιατικη διακοσμηση με κουκουναρια!

Δείτε λοιπόν τι θα χρειαστείτε για να το φτιάξετε:

  1.  άλατα πλυντηρίου ή αλάτι χοντρό
  2. βαζάκια για καραμέλες ή ζαχαρωτά
  3. χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, όπως έλατα, ελάφια, ταράνδους και ο,τι άλλο έχετε όρεξη!
  • Τοποθετήστε τα epsom άλατα μέσα στα βαζάκια σας

ftiaxte-mones-sas-christougenniatika-vazakia-pou-tha-latrepsoun-ta-pedia-sas3_

  • Στη συνέχεια μαζέψτε οτι διακοσμητικά θέλετε να βάλετε και διακοσμήστε τα έτσι ώστε να δημιουργήσετε ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο τοπίο!

Δείτε ακόμη:51 ιδέες για Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με κουδουνάκια

ftiaxte-mones-sas-christougenniatika-vazakia-pou-tha-latrepsoun-ta-pedia-sas4_ftiaxte-mones-sas-christougenniatika-vazakia-pou-tha-latrepsoun-ta-pedia-sas6_

Τα χριστουγεννιάτικα βαζάκια σας είναι έτοιμα!

Πηγή: rebekahgough.blogspot
Close