Η Κατερίνα Καινούργιου μας Δείχνει την Τέλεια Οργανωμένη Ντουλάπα της

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει εκφράσει πάρα πολλές φορές την αγάπη της για τη μόδα ενώ δίνει και στιλιστικές συμβουλές καθημερινά στις τηλεθεάτριες της εκπομπής της.

Η νεαρή παρουσιάστρια έχει πολλά ρούχα καθώς και οργανωτικές ικανότητες μιας και ρίχνοντας μια ματιά στην ντουλάπα της θα καταλάβετε κι εσείς πόσο τακτική και οργανωτική είναι.

Στην φωτογραφία που ακολουθεί θα διαπιστώσετε πως η Κατερίνα έχει walk-in closet (δηλαδή ντουλάπα-δωμάτιο) και έχει εκμεταλλευτεί το κάθε εκατοστό της βάζοντας ράγες από πάνω μέχρι κάτω

Δείτε ακόμα: Η Πόπη Τσαπανίδου μας δείχνει το υπέροχο σπίτι της!

Η Κατερίνα Καινούργιου μας Δείχνει την Τέλεια Οργανωμένη Ντουλάπα της                                     Η Κατερίνα έχει κατηγοριοποιήσει τα ρούχα της.

Σε ό,τι αφορά την κατηγοριοποίηση των ρούχων της η παρουσιάστρια τα έχει κατατάξει με βάση το είδος του ρούχου. Έχει βάλει δηλαδή ψηλά όλα τα μπουφάν, τα σακάκια και τα παλτό και χαμηλά τα φορέματα και τα παντελόνια της. Κάτω-κάτω έχει βάλει τα παπούτσια της.

Δείτε ακόμα: 3+1 Πανέξυπνες Λύσεις Για Να Επιδιορθώσετε Άμεσα Τις Πιο Κοινές Και Ενοχλητικές Ζημιές Στο Σπίτι

Η Κατερίνα Καινούργιου μας Δείχνει την Τέλεια Οργανωμένη Ντουλάπα της                                   Ένα ζεστό χαλί στο πάτωμα θα ζεστάνει πολύ τον χώρο ειδικά αν έχετε και εσείς walk-in closet.

Πηγή: spirossoulis
Close