Κάνε το σπίτι να μοσχοβολάει όλη την ημέρα με την ηλεκτρική σου σκούπα

Θέλεις το σπίτι σου να μοσχοβολάει όλη μέρα; Σου έχω τον τρόπο για να μυρίζει υπέροχα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι δύο πράγματα που τα έχεις ήδη σπίτι σου και θα καταφέρεις το σπίτι σου να έχει μια μυρωδιά φρεσκάδας.

Πως θα κάνεις το σπίτι να μοσχοβολάει όλη την ημέρα

Θα χρειαστείς

Ηλεκτρική σκούπα

Τρεις βανίλιες σκόνη (αυτές που βάζουμε στα γλυκά)

Πως θα το κάνεις.

Δείτε ακόμη Home Tip: Φτιάξε το δικό σου αρωματικό για να μοσχοβολάει η ντουλάπα σου!

Σκούπισε καλά καλά το σπίτι με την ηλεκτρική σκούπα. Μετά αλλάξε τη σακούλα στην σκούπα σου. Ρίξε μέσα στη σακούλα  της ηλεκτρικής σκούπας τις δύο βανίλιες . Τη μία ριξτή στο πάτωμα και ρούφηξε την. αυτό το κάνουμε για να περάσει η μυρώδια της βανίλιας παντού.

Τώρα ξεκίνα να σκουπίζεις όλο το σπίτι. Μόλις τελειώσεις, το άρωμά της βανίλιας θα έχει μοσχοβολήσει όλο το σπίτι και θα κάνει να μοσχοβολάει το σπίτι όλη την ημέρα. Μη σου πω μέχρι το επόμενο σκούπισμα. Μπορείς ακόμη να στάξεις και κάποιες σταγόνες από το αγαπημένο σας  αιθέριο έλαιο.

Την επόμενη φορά που θα σκουπίσεις , πολύ απλά μπορείς να ξαναεπαναλάβεις την διαδικασία. Δες και εδώ κάποια φυσικά αρωματικά χώρου που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου

Σας άρεσε το κολπάκι μας; Αν ναι μην ξεχάσετε να μας σχολιάσετε και να κάνετε κλικ εδώ να δείτε τα καλύτερα καθαριστικά κόλπα

Close