Καθαρίστε τα πλακάκια σας και τους αρμούς εύκολα και γρήγορα!

Υπάρχουν πολλά χημικά προϊόντα στα ράφια των καταστημάτων τα οποία εγγυώνται ότι θα κάνουν το σπίτι σας να λάμπει μέσα σε δευτερόλεπτα. Ωστόσο, αυτές οι δραστικές χημικές ουσίες που περιέχουν είναι πολύ επικίνδυνες. Όμως, υπάρχει ένας καταπληκτικός τρόπος για το πώς να καθαρίσετε τα πλακάκια και τους αρμούς ο οποίος είναι φθηνός, δεν έχει πολύ προετοιμασία, και δεν είναι επικίνδυνος για την υγεία σας.

Δείτε ακόμη: Ετσι θα καθαρισετε πανευκολα τους ΑΡΜΟΥΣ στα πλακάκια

Αφού χρησιμοποιήσετε αυτό το μείγμα τα πλακάκια σας θα φαίνονται σαν καινούργια.

Όμως, υπάρχει ένας καταπληκτικός τρόπος για το πώς να καθαρίσετε τα πλακάκια και τους αρμούς ο οποίος είναι φθηνός, δεν έχει πολύ προετοιμασία, και δεν είναι επικίνδυνος για την υγεία σας.

Συστατικά που θα χρειαστείτε:

  • 7 ποτήρια νερό (1.5 λίτρο)
  • ½ φλιτζάνι μαγειρική σόδα
  • 1/3 φλιτζάνια χυμό λεμονιού
  • ¼ φλιτζάνια λευκό ξύδι.

Δείτε ακόμη: Το super tip που κάνει τα πλακάκια, τους τοίχους και το ταβάνι στο μπάνιο να αστράφτουν!

Προετοιμασία : Βάλτε τη σόδα στο νερό και αφήστε τη να διαλυθεί. Στη συνέχεια, προσθέστε το χυμό λεμονιού και στο τέλος ρίξτε το ξύδι, αλλά με προσοχή και σιγά-σιγά. Περιμένετε μέχρι να σταματήσει η χημική αντίδραση.. Το μείγμα σας είναι έτοιμο για χρήση.

Δείτε ακόμη: Κάντε τα παλιά σας πράγματα να φαίνονται σαν καινούργια με αυτούς του απλούς τρόπους!

Τρίψτε αυτό το μείγμα στους αρμούς μεταξύ των πλακιδίων με μια παλιά οδοντόβουρτσα ή ένα σφουγγάρι και δείτε τα πλακάκια σας να γίνονται σαν καινούργια! Το κόλπο αυτό θα σας ξετρελάνει.

Πηγή: olipbeauty.com
Close