Κατσαρίδες τέλος με φυσικό τρόπο μόνο με 2 υλικά!

Κατσαρίδες! Και μόνο στο άκουσμα της λέξης νιώθεις μία αηδία και μία ανατριχίλα να σε διαπερνά. Δεν είναι ότι μπορούν να σε πειράξουν, ή να σε “φάνε” που λένε κάποιοι. Είναι απλά σιχαμερές γεμάτες μικρόβια που σου προκαλούν απέχθεια.

Και είναι γνωστό ότι για να σκοτώσεις μία κατσαρίδα θες ή παντόφλα ή εντομοκτόνο. όλα τα άλλα είναι μάταια…ακόμη και πυρηνική καταστροφή εκείνες εκεί…όρθιες! Ωστόσο, όταν έχεις και παιδιά στο σπίτι δεν μπορείς να ψεκάζεις όλη την ώρα αυτά τα τοξικά παρασκευάσματα. Θες λύση πιο υγιεινή χωρίς βλαβερές επιπτώσεις στην υγεία αλλά ταυτόχρονα και αποτελεσματική!

Από ό,τι φαίνεται, υπάρχει μια εντελώς φυσική εναλλακτική που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ξεφορτωθείτε τις κατσαρίδες.

Δείτε ακόμα: Αυτή είναι η μυρωδιά που δεν αντέχουν με τίποτα οι κατσαρίδες και τα μυρμήγκια!

Κατσαρίδες τέλος με φυσικό τρόπο μόνο με 2 υλικά!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα TNP, η παρασκευή του διαλύματος είναι τόσο απλή και αποτελεσματική, που δε θα χρειαστεί να αγοράσετε ξανά εντομοκτόνα.

Δείτε ακόμα: Απομακρύνετε με φυσικό τρόπο τα κουνούπια, τις κατσαρίδες και τα μυρμήγκια από το σπίτι χωρίς την χρήση χημικών!

Για να φτιάξετε το διάλυμα ενάντια στις κατσαρίδες, θα χρειαστείτε:

Κατσαρίδες τέλος με φυσικό τρόπο μόνο με 2 υλικά!

Δείτε ακόμα: 6 φυσικοί τρόποι για να απαλλαγείτε από τις κατσαρίδες

1.Ένα κρεμμύδι

2.Ένα κουταλάκι της σούπας μαγειρική σόδα

Κόψτε ένα κρεμμύδι σε μικρά κομμάτια και αναμίξτε τα με τη σόδα. Στη συνέχεια, βάλτε το μείγμα στα πατώματα και τις γωνίες του σπιτιού σας.

Θα εκπλαγείτε με το πώς ένα τόσο απλό διάλυμα μπορεί να σας βοηθήσει αποτελεσματικά να ξεφορτωθείτε τις κατσαρίδες.

Επαναλάβετε τη διαδικασία αρκετές φορές και δε θα χρειαστεί να ανησυχήσετε ποτέ ξανά για τις κατσαρίδες.

photos via pinterest

Close