Μετά από αυτό το εκπληκτικό κόλπο, η καθαριότητα της τουαλέτας σας δεν θα είναι ποτέ ξανά πιο εύκολη !

Και σε ποιον δεν έχει τύχει που έχει μικρά αγόρια στο σπίτι αλλά και μεγάλα, το μπάνιο να έχει μια άσχημη μυρωδιά από τα σταγονίδια των ούρων που γεμίζουν την κάθε περιοχή του μπάνιου; Σταγονίδια ούρων, στα τοιχώματα της τουαλέτας, στο τοίχο και αν είστε και ιδιαίτερα άτυχες θα δείτε και σταγονίδια ακόμη και στα παράθυρα, μπορεί να σας φαίνεται περίεργο και όμως έχει συμβεί.

Και τι γίνεται με τις ακαθαρσίες που έχουν προσκολληθεί παντού πάνω στην λεκάνη της τουαλέτας; Ούρααααα . . απλά παντού. Όλες γνωρίζουμε οτι οι άνδρες μας αλλά και τα μικρά παιδιά δεν πετυχαίνουν πάντα τον στόχο.. Σε αυτή την περίπτωση ξέρουμε οτι σε κανένα δεν αρέσει να καθαρίζει τα υπολείμματα ούρων.. Σε κανέναννν όμως…

Δείτε ακόμη: Αν δείτε αυτήν την κρεμάστρα σε δημόσια τουαλέτα ή δωμάτιο ξενοδοχείου, φύγετε!

Προκειμένου να μην αντιμετωπίζετε πλέον το πρόβλημα της συσσώρευσης των ούρων δύο γονείς βρήκαν την λύση! Οι Cindy και ο Chris Covington, γονείς πέντε αγοριών, έχουν εφεύρει ένα προϊόν που ονομάζεται ”Ο προστάτης της τουαλέτας”. Αυτό το προϊόν λειτουργεί ως φύλακας των πιτσιλιών κρατώντας το χάος των ούρων μακρυά.

Ο προστάτης της τουαλέτας έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει σε κάθε τουαλέτα και μπορεί εύκολα να καθαριστεί και να αποθηκευτεί.

Όπως πολλές μεγάλες εφευρέσεις, αυτή η ιστορία της δημιουργίας έχει τις ρίζες σε ένα κοινό πρόβλημα. Η Cindy είχε πει στον άνδρα της Chris ότι δεν άντεχε όλη την ώρα να είναι με ένα πανί και να καθαρίζει την λεκάνη της τουαλέτας. Μια μέρα, ο άνδρας της βγήκε στο γκαράζ και στη συνέχεια επέστρεψε με ένα τροποποιημένο κουβά ο οποίος στηριζόταν στην λεκάνη της τουαλέτας.

Μετά από αυτό το εκπληκτικό κόλπο, η καθαριότητα της τουαλέτας σας δεν θα είναι ποτέ ξανά πιο εύκολη !

«Τι είναι αυτό;» ήταν η πρώτη αντίδραση της Cindy. Αλλά μετά από μια εβδομάδα χρήσης του, μετά βίας υπήρχε ελάχιστη σκόνη για να καθαρίσει από την λεκάνη της τουαλέτας.  Σύντομα, οι φίλοι των Covingtons’ ξετρελάθηκαν από την ιδέα και ήθελαν και αυτή να την αντιγράψουν! Έτσι, η μεγάλη τους εφεύρεση ”ο προστάτης της τουαλέτας” μόλις γεννήθηκε. Είπε στις Ειδήσεις του Αϊντάχο :

Δείτε ακόμη: Κάθεστε πάνω από 10 με 15 λεπτά στην τουαλέτα; Αν ναι.. Δείτε τι μπορεί να πάθετε..

«Προστατεύει από τις πιτσιλιές των μικρών αγοριών, των εφήβων, ακόμη και των ανδρών αλλά και ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας, των ηλικιωμένων ανδρών.»

Ο προστάτης της τουαλέτας έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει σε κάθε τουαλέτα και μπορεί εύκολα να καθαριστεί και να αποθηκευτεί. Υπάρχει επίσης μια λαβή στο πίσω μέρος του ώστε να μπορείτε να το σηκώνετε χωρίς να αγγίξετε την επιφάνεια.

Δείτε ακόμη: Δείτε πως να καθαρίσετε αποτελεσματικά αυτό το σημείο της τουαλέτας

Η Cindy διοικεί την εταιρεία ως Διευθύνων Σύμβουλος και το προϊόν μπορείτε να το βρείτε στην ιστοσελίδα της . Από την έναρξη μιας επιτυχημένης εκστρατείας στο crowdfunding μέσω Kickstarter, οι Covingtons ήταν σε θέση να παράγουν και να συμπληρώνουν τις παραγγελίες για ”τον προστάτη της τουαλέτας”:

«Εγώ απλώς ήξερα πολλές μαμάδες που το ήθελαν,που όπως ακριβώς λένε το προϊόν αυτό τους έχει αλλάξει την ζωή καθώς δεν χρειάζεται να σκουπίζουν συνέχεια την λεκάνη της τουαλέτας και όχι μόνο..»

Παρακολουθήστε το βίντεο για να δείτε πώς λειτουργεί! Η Cindy επισημαίνει οτι πελάτες τους είναι και  ηλικιωμένοι κύριοι και γονείς παιδιών με ειδικές ανάγκες στους οποίους ”ο προστάτης τουαλέτας” έχει χαρίσει τεράστια βοήθεια.

Θα δοκιμάζατε αυτό το προϊόν στην δική σας τουαλέτα;


Close