Μπάνιο: Αυτή η Τάση της Δεκαετίας του 80 Επιστρέφει Ανανεωμένη

Πολλές είναι οι τάσεις που πέρασαν από τα μπάνια τις περασμένες δεκαετίες. Αυτές οι τάσεις βασίστηκαν κυρίως στα πλακάκια – είναι άλλωστε το σήμα κατατεθέν κάθε μπάνιου. Η τάση της δεκαετίας του 80 όμως ήταν μία από τις πιο χαρακτηριστικές.

Τα subway πλακάκια κυριαρχούν εδώ και μερικά χρόνια. Τον τελευταίο καιρό ωστόσο βλέπουμε να κάνουν δειλά την εμφάνισή τους νέες τάσεις που τελικά δεν είναι τόσο… νέες. Από τα μικρά και περίτεχνα έως τα πλακάκια μεγάλη κλίμακας, οι ρετρό επιλογές γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς. Το ρετρό φυσικά δεν σημαίνει παλιό. Σημαίνει παλιά αισθητική με νέα όμως εφαρμογή. Δείτε παρακάτω ποιες τάσεις από τη δεκαετία του 80 θα δούμε στα μπάνια του 2019 – ανανεωμένες φυσικά!

Δείτε ακόμα: Αποτελεσματικοί τρόποι για να εξαφανίσετε το πουρί στο μπάνιο!

Μωσαϊκό Το μωσαϊκό υπήρξε μια ιδιαίτερα δημοφιλής τάση της δεκαετίας του 80 και καταλαβαίνουμε το γιατί. Η ιδιαίτερη αισθητική του έχει τη δύναμη να χαρίσει στα μπάνια μοναδική κομψότητα και έναν αέρα αριστοκρατίας. Στα μοντέρνα μπάνια θα το δούμε να επιστρέφει, λίγο διαφορετικό αυτή τη φορά: σε μεγαλύτερη κλίμακα και με πολύ πιο έντονα χρώματα.

Μπάνιο: Αυτή η Τάση της Δεκαετίας του 80 Επιστρέφει Ανανεωμένη

Το μωσαϊκό υπήρξε πολύ δημοφιλής τάση της δεκαετίας του 80 και καταλαβαίνουμε το γιατί.

Ροζ τετράγωνο πλακάκι Μπορεί να νομίζετε ότι η εποχή του ροζ έχει περάσει, αλλά κατά πώς φαίνεται πέρασε και… επιστρέφει. Τα ροζ τετράγωνα πλακάκια υπήρξαν κλασσική τάση της δεκαετίας του 80 και τα καλωσορίζουμε και πάλι. Τώρα ωστόσο θα τα βρείτε σε πολύ περισσότερα μεγέθη, από μικρές ψηφίδες μέχρι κομμάτια μεγάλων διαστάσεων. Το μυστικό για να δείχνει το μπάνιο σας μοντέρνο; Συνδυάστε τα με πολύ μοντέρνες βρύσες και πόμολα και εισάγετε μαύρες ματ λεπτομέρειες ή μοντέρνα λευκά είδη υγιεινής.

Δείτε ακόμα: Έτσι Πρέπει να Καθαρίζετε το Σιφόνι σε Κουζίνα και Μπάνιο

Μπάνιο: Αυτή η Τάση της Δεκαετίας του 80 Επιστρέφει Ανανεωμένη

Τα ροζ τετράγωνα πλακάκια υπήρξαν κλασσική τάση της δεκαετίας του 80 και τα καλωσορίζουμε και πάλι.

Δείτε ακόμα: Γιατί δεν πρέπει ποτέ να κάνεις μπάνιο κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας -Τι μπορεί να σου συμβεί

Μάρμαρο Η οργανική φύση του μαρμάρου το κάνει ένα από τα καλύτερα υλικά για να επενδύσετε το μπάνιο σας. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν έφυγε εκτός μόδας – όπως συμβαίνει με τα περισσότερα οργανικά υλικά. Φέτος όμως θα δούμε πλακάκια από μάρμαρο σε μεγάλη κλίμακα και σε έντονα χρώματα. Συνδυάστε με μεταλλικές πινελιές και θα έχετε έναν εκρηκτικό συνδυασμό στο μπάνιο σας.

Μπάνιο: Αυτή η Τάση της Δεκαετίας του 80 Επιστρέφει Ανανεωμένη

Η οργανική φύση του μαρμάρου το κάνει ένα από τα καλύτερα υλικά για να επενδύσετε το μπάνιο σας.

Πηγή: spirossoulis
Close