Να Γιατί Πρέπει να Έχετε έναν Αφρό Ξυρίσματος στην Τσάντα σας!

Το να βρείτε αποτελεσματικούς τρόπους για να απομακρύνετε δύσκολους λεκέδες μέσα σε λίγα λεπτά δεν είναι εύκολο! Ωστόσο εμείς ανακαλύψαμε έναν τρόπο για να καταπολεμάτε τους λεκέδες μέσα σε λίγα λεπτά και είναι δραστικότερο από οτιδήποτε υπάρχει στο μπάνιο σας: καλά το καταλάβατε, μιλάμε για τον αφρό ξυρίσματος!

Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, ο αφρός ξυρίσματος δεν είναι μόνο για να βοηθάει στο ξύρισμα, αλλά μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε και για να αφαιρέσετε δύσκολους λεκέδες.

Να Γιατί Πρέπει να Έχετε έναν Αφρό Ξυρίσματος στην Τσάντα σας!

Είναι δραστικότερος από οτιδήποτε υπάρχει στο μπάνιο σας!

Χάρη στην αφρώδη φύση του κλασσικού αφρού ξυρίσματος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αφαιρέσετε επίμονους λεκέδες. Από καφέ μέχρι λεκέδες στο χαλί. Και επειδή είναι εξαιρετικός για να αφαιρείτε το makeup που έχει μείνει στον λαιμό της μπλούζας σας, σας προτείνουμε να τον προμηθευτείτε σε ταξιδιωτική συσκευασία (δηλαδή σε μικρό και εύχρηστο μπουκάλι) και να τον βάλετε στην τσάντα σας έτσι ώστε να τον έχετε πάντα μαζί σας.

Δείτε ακόμα: 15 πρωτότυπες , εύκολες και αποτελεσματικές συμβουλές για να κάνετε το καθάρισμα του σπιτιού σας παιχνιδάκι!

Όταν παρουσιαστεί κάποιος λεκές, αυτό που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε λίγη αφρό πάνω του. Επιμείνετε μέχρι να δείτε ότι το ύφασμα τον έχει απορροφήσει και αφήστε τον να κάτσει για μισή περίπου ώρα. Μόλις περάσουν 30 λεπτά θα διαπιστώσετε πως ο λεκές είναι τόσο «μαλακός» που μπορείτε απλώς να τον σκουπίσετε και να φύγει (ή έστω να τον τρίψετε λίγο).

Να Γιατί Πρέπει να Έχετε έναν Αφρό Ξυρίσματος στην Τσάντα σας!

Όταν παρουσιαστεί κάποιος λεκές, αυτό που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε λίγη αφρό πάνω του.

Μήπως είστε αντιμέτωποι με κάποιον πραγματικά δύσκολο λεκέ πάνω σε κάποιο ιδιαίτερα απορροφητικό υλικό; Κανένα πρόβλημα. Αφήστε τον αφρό να μείνει πάνω στο ύφασμα για μία νύχτα και προσπαθήστε να αφαιρέσετε τον λεκέ την επόμενη μέρα.

Δείτε ακόμα: Απίστευτα κόλπα για το καθάρισμα των χαλιών που θα σας λύσουν τα χέρια!!

Αν ακόμα δεν έχετε πειστεί για την αποτελεσματικότητα του αφρού ξυρίσματος πάνω στους λεκέδες, μάθετε το εξής: είναι εξαιρετικά χρήσιμος για να αφαιρέσετε ακόμα και πολύ σκληρούς λεκέδες, όπως πχ από ντομάτα, μέσα σε λίγα λεπτά. Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε!

Πηγή: spirossoulis
Close